Potrebujem poradiť.Dali sme si nový plot.Urobili sme si travnik,kamienky atď...No problémom sú susedove sliepky.Su celé dni hneď na druhej strane nášho plota a už nám vyhrabali polovicu kamienkov,stiahli fólie s pod nich a nahrabali takmer po celej dĺžke plota diery-hlinu.Ja už neviem čo robiť.Existuje niečo čo odplasi sliepky,aby nám takto nenicili nás majetok?
Dajte si okolo pozemku podhrabove dosky pod plot a je po probleme. Alebo ste mali dat od plota aspon skryty obrubnik na ohranicenie vasich kamienkov
@minenkak nie,no postupne nám spod plota vyhrabavaju od fólie,po kamienky a samé diery🙈Nechcem sa súdiť a nič podobné,len ich potrebujem odplasit niecim.Postupne sa nám prehrabu na nás pozemok a ničia nám nás majetok tým pádom.Sliepok mame za plotom cca 30
Ja by som ti požičala psa. Účinnosť 100%
Vybetonuj popod plot múrik a máš alebo tam daj veľké kamene,veď tie sliepky sú doma a sú to sliepky tie hrabú
Tak súdiť by sa ti veľmi nehodilo, sused má sliepky na svojom pozemku a hrabú, lebo sú to sliepky. Neviem aký máte plot, ale prečo nemáte normálne základy / podhrabové dosky, alebo aspoň nejaký obrubník? Tie sliepky tam mal predtým ako ste spravili plot? Ako ich mal zabezpečené vtedy?
Nepomohlo by ulozit k pate plota (aspon na zrovnany strkovy podsyp) rad nejakych hrubsich tazsich velkoformatovych betonovych zamkovych dlazdic?
Urob si poriadny plot a sliepky ťa nebudú obťažovať. Keď si urobíš len nejaký chabý pletivový, tak sa nečuduj, že cez neho prestrčia hlavu.
Sliepky sú na vašom pozemku?