Odpudzovač sliepok

21. máj 2024

Potrebujem poradiť.Dali sme si nový plot.Urobili sme si travnik,kamienky atď...No problémom sú susedove sliepky.Su celé dni hneď na druhej strane nášho plota a už nám vyhrabali polovicu kamienkov,stiahli fólie s pod nich a nahrabali takmer po celej dĺžke plota diery-hlinu.Ja už neviem čo robiť.Existuje niečo čo odplasi sliepky,aby nám takto nenicili nás majetok?

minenkak
21. máj 2024

Sliepky sú na vašom pozemku?

viestta
21. máj 2024

Dajte si okolo pozemku podhrabove dosky pod plot a je po probleme. Alebo ste mali dat od plota aspon skryty obrubnik na ohranicenie vasich kamienkov

autor
21. máj 2024

@minenkak nie,no postupne nám spod plota vyhrabavaju od fólie,po kamienky a samé diery🙈Nechcem sa súdiť a nič podobné,len ich potrebujem odplasit niecim.Postupne sa nám prehrabu na nás pozemok a ničia nám nás majetok tým pádom.Sliepok mame za plotom cca 30

katica06
21. máj 2024

Ja by som ti požičala psa. Účinnosť 100%

minenkak
21. máj 2024

Vybetonuj popod plot múrik a máš alebo tam daj veľké kamene,veď tie sliepky sú doma a sú to sliepky tie hrabú

ruzovakrava
21. máj 2024

Tak súdiť by sa ti veľmi nehodilo, sused má sliepky na svojom pozemku a hrabú, lebo sú to sliepky. Neviem aký máte plot, ale prečo nemáte normálne základy / podhrabové dosky, alebo aspoň nejaký obrubník? Tie sliepky tam mal predtým ako ste spravili plot? Ako ich mal zabezpečené vtedy?

madeincssr
21. máj 2024

Nepomohlo by ulozit k pate plota (aspon na zrovnany strkovy podsyp) rad nejakych hrubsich tazsich velkoformatovych betonovych zamkovych dlazdic?

chrobak7
21. máj 2024

Urob si poriadny plot a sliepky ťa nebudú obťažovať. Keď si urobíš len nejaký chabý pletivový, tak sa nečuduj, že cez neho prestrčia hlavu.