Ahojte, odkiaľ si objednávate letničky/trvalky? Potrebujem také kvetiny čo majú radi slnko a dlho kvitnú. Slnko od cca 9tej do večera svieti mi do predzáhradky. Mám tam narcisy tulipány krokusy zasadené ale už odkvitli, tak to chcem dať von a zasadiť nieco iné. Vychádzajú mi meciky a dalie, kvitnú astry a rudbekia má púčiky. No stále tam mám veľa voľných miest. Tak rozmýšľam čo ešte zasadiť. Aby to bolo pestré a farebné a hlavne aby stále niečo kvitlo. Ďakujem za rady
Nemate nejaky trh pobliz? Mam lepsie skusenosti ako napr s Obi.
Lumigreen
Vela som vychovala sama zo semien. Tiez kupujem v miestnom kvetinarstve, ak idem okolo a nieco sa mi zapaci. Z netu slovensketrvalky.sk, zahradnictvospomysl.sk, hurmikaki.com.
Chodím osobne Skalniak Centrum Ogrodnicze Spytkowice v Poľsku. Neviem, ako ďaleko si, ale ak potrebuješ toho veľa, oplatí sa.
Čo som pozerala z netu veľa ich je vypredané a z každej stránky po pár kúskov sa mi neoplatí objednať si
ak chces letnicky na vyslovene slnecne miesto, odporucam gazanie, su uzasne, teraz ich predavaju vsade. rovnako bohate kvitne a ma rado slnko aj osteospermum. kupis v kazdom zahradnictve... online objednavam u jedneho lokalneho zahradkarstva, ktore robi rozvoz (okres senec, pezinok). ale kludne na miestnom trhu teraz bude velka ponuka prave tychto kvetov
Ja kupujem v kamennom obchode, aby som si mohla vybrat pekny kus. Skus vysadit aksamietnice, velmi vdacne a nenarocne kvietky.