Odkiaľ objednávate letničky/trvalky?

26. máj 2024

Ahojte, odkiaľ si objednávate letničky/trvalky? Potrebujem také kvetiny čo majú radi slnko a dlho kvitnú. Slnko od cca 9tej do večera svieti mi do predzáhradky. Mám tam narcisy tulipány krokusy zasadené ale už odkvitli, tak to chcem dať von a zasadiť nieco iné. Vychádzajú mi meciky a dalie, kvitnú astry a rudbekia má púčiky. No stále tam mám veľa voľných miest. Tak rozmýšľam čo ešte zasadiť. Aby to bolo pestré a farebné a hlavne aby stále niečo kvitlo. Ďakujem za rady

lelelienka
26. máj 2024

Ja kupujem v kamennom obchode, aby som si mohla vybrat pekny kus. Skus vysadit aksamietnice, velmi vdacne a nenarocne kvietky.

la_dolce_vita
27. máj 2024

Nemate nejaky trh pobliz? Mam lepsie skusenosti ako napr s Obi.

veronika150999
27. máj 2024

Lumigreen

feb13
27. máj 2024

Vela som vychovala sama zo semien. Tiez kupujem v miestnom kvetinarstve, ak idem okolo a nieco sa mi zapaci. Z netu slovensketrvalky.sk, zahradnictvospomysl.sk, hurmikaki.com.

barboraamatejko
28. máj 2024

Chodím osobne Skalniak Centrum Ogrodnicze Spytkowice v Poľsku. Neviem, ako ďaleko si, ale ak potrebuješ toho veľa, oplatí sa.

autor
28. máj 2024

Čo som pozerala z netu veľa ich je vypredané a z každej stránky po pár kúskov sa mi neoplatí objednať si

guizui
28. máj 2024

ak chces letnicky na vyslovene slnecne miesto, odporucam gazanie, su uzasne, teraz ich predavaju vsade. rovnako bohate kvitne a ma rado slnko aj osteospermum. kupis v kazdom zahradnictve... online objednavam u jedneho lokalneho zahradkarstva, ktore robi rozvoz (okres senec, pezinok). ale kludne na miestnom trhu teraz bude velka ponuka prave tychto kvetov

xxivka6xx
Odpoveď bola odstránená
Zobraz