Ahojte, prosím vás, poradíte na základe vašich skúseností..co zmeniť ako doriešiť miestnosť, ktorá má slúžiť ako "altánok" . Priestor je betónový zo všetkých strán ( je to vo svahu, iná možnosť nebola),otvor len spredu, kde pôjdu veľké okna3 časti,1ks zasuvacky. V miestnosti má byť sedacia časť, krb, gril, kuchynský kút, veľký stôl naj masívny,virivka. Také niečo ako odkladací priestor je za tou hnedou doskou( tam sú dvere). Farebné linku asi opacne- hnedú dvierka a tmavšia sivá zástena, doska a možno aj dvere. V miestnosti je aj podlahové kúrenie,krb má byť na atmosku a rýchle prekurenie
Ta vírivka mi tam moc nestimuje... Taky obyvacko-welnes🌺
to je altánok? To je betónová obývačka s kuchyňou a vírivkou ako päsť na oko mimo domu, pod altánkom si fakt predstavujem niečo úplne iné
@danica2711 áno, aj ja, len priestor nepustil, bol tam riadny breh..urobili sme pivnicu a potiahli , lebo v brehu by sme altánok neurobili. Preto je to celé tak nešťastne riešené
@cernusik tak v prvom rade si urcite na co to najviac budete vyuzivat. Lebo takto to naozaj posobi ako velka obyvacka a kuchyna. Naozaj treba taku velku sedacku? Mozno spravit v rohu virivku s nejakym lezadlami - nie klasickou sedackou. A na druhej strane nejaku kuchynu - ale teda ladila by som to cele skor outdoorovo a inak ako v dome.
No ako altanok mi to moc nepripada ale ok, ak stavba inak nesla....kuchynska linka zbyticne velka....stol a sedenie by som dala pre viac ludi....k virivke skor lehatka ne, gauc
Viac okien sa neda? Alebo stredne okna, aby sa to troska presvetlilo?
no urcite sa to da utulnejsie zariadit ako toto na fotkach.. je to podla mna prilis moderno obyvackovo-kuchynske. Interierove. Nie altankove. V podsate tam mas druhu obyvackus kuchynou a neviem ci ti to je treba :D
@martul skor ta z tej virivky niekto dobre ospliecha, spolu s tym gaucom...
chcelo by to realnu foto toho priestoru kde to ma byt, aj okolia... ale zase ak je toto vas styl, tak nie je o com. Hlavne aby vam sa to pacilo. Ja musim povedat, ze sa mi na tom nepaci nic.
@cernusik asi chyba fotka