Návrh altánku - čo zmeniť

cernusik
24. aug 2023

Ahojte, prosím vás, poradíte na základe vašich skúseností..co zmeniť ako doriešiť miestnosť, ktorá má slúžiť ako "altánok" . Priestor je betónový zo všetkých strán ( je to vo svahu, iná možnosť nebola),otvor len spredu, kde pôjdu veľké okna3 časti,1ks zasuvacky. V miestnosti má byť sedacia časť, krb, gril, kuchynský kút, veľký stôl naj masívny,virivka. Také niečo ako odkladací priestor je za tou hnedou doskou( tam sú dvere). Farebné linku asi opacne- hnedú dvierka a tmavšia sivá zástena, doska a možno aj dvere. V miestnosti je aj podlahové kúrenie,krb má byť na atmosku a rýchle prekurenie

tinkavvv
24. aug 2023

@cernusik asi chyba fotka

cernusik
autor
24. aug 2023
ahhola
24. aug 2023

Ta vírivka mi tam moc nestimuje... Taky obyvacko-welnes🌺

zuzudrnda
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
danica2711
25. aug 2023

to je altánok? To je betónová obývačka s kuchyňou a vírivkou ako päsť na oko mimo domu, pod altánkom si fakt predstavujem niečo úplne iné

beata_k
25. aug 2023

@cernusik Altanok hej? 😄 Mne tam nesedi ten gauc. Taky mackopes. Virivka uprostred obyvacky? Uplne by som zmenila styl celeho priestoru.

luccija
25. aug 2023

@cernusik vírivku niekde k oknu a nie do priestoru a mne sa nepáči farba linky splýva s ostatným.Ale je to krásne, keď tam budú kvety bude to super

martul
25. aug 2023

@cernusik podľa mňa toto nie je altánok, neviem si predstaviť sedieť na gauči a pri mne bude zlblnkotať vírivka, nič by som nepočula

mima1608
25. aug 2023

Mne to tiež nepripadá ako altánok 🫤
Toto je napríklad, aspoň pre mňa, moderný a pekný altánok 👇😁

cernusik
autor
25. aug 2023

@danica2711 áno, aj ja, len priestor nepustil, bol tam riadny breh..urobili sme pivnicu a potiahli , lebo v brehu by sme altánok neurobili. Preto je to celé tak nešťastne riešené

cernusik
autor
25. aug 2023

@beata_k áno, ale ako..preto sa pýtam, nereze mi to a sama neviem

tinkavvv
25. aug 2023

@cernusik tak v prvom rade si urcite na co to najviac budete vyuzivat. Lebo takto to naozaj posobi ako velka obyvacka a kuchyna. Naozaj treba taku velku sedacku? Mozno spravit v rohu virivku s nejakym lezadlami - nie klasickou sedackou. A na druhej strane nejaku kuchynu - ale teda ladila by som to cele skor outdoorovo a inak ako v dome.

beata_k
25. aug 2023

@cernusik Urcite by som zrusila gauc. Celu miestnost predelila na dve samostatne. V jednej casti virivka a sauna. V ruhej casti sadenie. Rozhodne by som nedavala klasicku modernu kuchynsku linku. Ide skor zrejme o letnu kuchynu. Tam sa mi normalna linka nehodi.

tamvtme
25. aug 2023

No ako altanok mi to moc nepripada ale ok, ak stavba inak nesla....kuchynska linka zbyticne velka....stol a sedenie by som dala pre viac ludi....k virivke skor lehatka ne, gauc

tamvtme
25. aug 2023

Viac okien sa neda? Alebo stredne okna, aby sa to troska presvetlilo?

simca06022011
25. aug 2023

no urcite sa to da utulnejsie zariadit ako toto na fotkach.. je to podla mna prilis moderno obyvackovo-kuchynske. Interierove. Nie altankove. V podsate tam mas druhu obyvackus kuchynou a neviem ci ti to je treba :D
@martul skor ta z tej virivky niekto dobre ospliecha, spolu s tym gaucom...

simca06022011
25. aug 2023

chcelo by to realnu foto toho priestoru kde to ma byt, aj okolia... ale zase ak je toto vas styl, tak nie je o com. Hlavne aby vam sa to pacilo. Ja musim povedat, ze sa mi na tom nepaci nic.

cernusik
autor
26. aug 2023

@tamvtme predok je celé sklenené