Dobry den, moze sa virivke na priamom slnku)dazdi ats nieco stat? popripade ako dlho cam takto vydrzala? vdaka
vďaka za komentáre, mali sme taký altánok s konstrukciou ale tá plachta sa nam hned na dalsi rok rozpadla od slnka takze kvoli tomu mi to pride ako vyhodené peniaze úplne do vetra 🙂 tak ja to risknem a necháme ju takto ..ja s tym aj pocitam ze ju budeme mat max 3 roky len skor sa bojim ze je tam nejaka technika elektrika a skor toho aby sa nestalo nejake nestastie...ale tak predsa len vyrábaju to aby to sluzilo v blizkosti vody tak hadam vsetko bude ok 🙂
Ahoj, máme vírivku na dvore tretie leto. Okrem toho, že krycia vrchná plachta je vyblednutá od slnka a dažďa, vírivka je úplne v pohode. Akurát po výdatnom daždi treba z plachty pozbierať vodu. Nezmenila ani tvar ani farbu. Máme ju von od mája do septembra. Oficiálne sa zrejme neodporúča mať ju na priamom slnku, ale neregistrujem žiadny problém - akurát sa skôr zohreje voda 🙂 Ak veľmi chceš, možno by bolo dať nad ňu aspoň taký ten záhradný stan za 30 €.