Ahojte kto kupuje cez eshop monsteru ? Poraďte dajaky eshop u nás v okolí nemajú iba v jednom kvetinarstve ...a strasne malu ...ženy prosím normálne odpovede
no monstera ti narastie... online velku by som nekupovala, podla mna riziko polamania velke, poskodenia, potom aj take listy treba zrezat, alebo ju kolkokrat uplne od znova dat zakorenit a tak.
Ale mozem ti este poradit FB skupiny, casto tam velke monstery posuvaju dalej, bud maju velka, alebo sa im nezmesti atd.
Skus obchod svokrinejazyky alebo ako je vyššie spomenuté rastlinkove skupiny na fb kde napíšeš svoj dopyt a určite sa ti veľa ľudí ozve
Ďakujem žienky🙂
@julkaaa1 a ešte ja poradím, skús pozrieť na bazároch. Keď už je väčšia,tak sa ľuďom nevojde do bytu a zbavujú sa ich za pár korún.
ja poznám pokojovky cz ešte som tam síce nenakupovala, ale rada si pozerám, čo všetko tam majú. doručujú aj na sk
ja som kupila uplne prtavu a teraz po 2 pol roku je cez celu kupelnu -uz mi lezie na nervy jak je velka :-P sice neporadim kde ale malej by som sa nebala,ak ju nechces hned obriu