Miesto na odkladanie detských hračiek na dvore

14. máj 2024

Ahojte., prosim Vas., kde alebo do coho odkladate detom hracky na von?., myslim., take vacsie ako furik, bagre, traktory.,,,.auta, odrazadla., ?., mate nejake pristresky., alebo stany., ci len tak pohodene von.,, ?
Teda byvame u ocka a uja., a im vsetko vadi., maju garaz dalsie 3 priestory., vonku., no vsade maju svoj ,,bordel”. naukladany., a na hracky nasich deti sa priestor nenasiel.,, ze si mam kupit stan a dat do toho., stala som jak obarena., doslo mi to luto kvoli detom.,ako by ste to riesili

hipuska
14. máj 2024

Tak, deti treba učiť poriadku, aby si ich nenechávali rozhádzané kade tade (určitá miera rozhádaných hračiek pri deťoch je tolerovatelna, ale tiež by som nechcela neustále zakopavat o rozhádzané veci). Lenže, systém ukladania hračiek im musíš urobiť ty. Ak ti nedajú miesto, tak ich aspoň naukladať/odparkovat do radu niekde ku stene, na kraj. Ale teda, ja by som si vypratala čas garáže, dala tam pasku na zem akože parkovacie miesto a každá hračka by mala svoje. Menšie nahadzala do nejakej krabice

nela01
14. máj 2024

Ahoj my sme kupili v zlave za 18eur ten balkonovy box vpodstate ako zahradny box len je mensi o trosku.Nezaberie tolko miesta a ten mame v altane. Tam ma nas maly vsetky hracky na von dokonca sa tam zmesti detska mala kosacka.Vzdy ked odchadzame zvonku tam to sam ulozi a je upratane dokonca ho to bavi nemusim ho ani napominat vie ze tam patria hracky 😊

jaskolka
14. máj 2024

Tak u nás majú na dvore deti plastový domček, šmýkačku, pieskovisko a hojdačky, to je tam stále (na zimu to ide do stodoly)
A také drobnosti, ako bagre, furiky, detské kosačky, plastový kočík, a podobne dávame do garáže,alebo to (keď viem, ze určite nebude pršať) ostane vonku, len poukladané pri tom domčeku. Takisto odrážadla a bicyklik sú v garáži uložené.
Nedá sa tam u vás tiež vyčleniť nejaký priestor v tej garáži, veď to nemôže zabrať toľko miesta..

klotildabazarik
14. máj 2024

Im šibe? V garáž majú bordel a detský bordel sa tam nemôže dať? Treba upratať garáž,

hipuska
14. máj 2024

@nela01 to máte pod strechou? Či do toho naprší, nenaprsi?

madeincssr
14. máj 2024

Dostat kupit plastove zahradne ulozne boxy (take "truhlice", balene v demontovanom stave). Popozeraj na heureke rozmery, farby a ceny. Nevyhoda - nie su az take robustne, ako na foto vyzeraju, cize pravdepodobne nepreziju sadanie na ne.

autor
14. máj 2024

Dakujem za vase komenty., deti si poupratuju vzdy ked odchadzame za sebou., vedia si spravit poriadok., to neni problem., len nasim vsetko zavadzia., ale ze oni odkladaju kazdu blbost., vsade maju naskladane ,,bludy”. Napr… 2skrine topanok a oblecenia na von a vobec nic z toho nenosia., alebo kopec sklicok ., asi 6rwgalov., a ani do polovice z toho nepozavaruju., ale nase hracky im vadia., ked som im povedala., ze su proste bordelari a skaduju blbosti ja som ostala najhorsia.. ked sme sa chceli budovat tak sme to urusili., ze velky dom a ze kto tak ostane ze skoda ho., tak sme ostali a ked chces trosku niecoho tak hned zle a nedaju.,

januska12323
14. máj 2024

No vieš oni sú vo vlastnom a môžu tam mať vecí koľko chcú a kde chcú, vy ste len návšteva a tak sa k vám správajú. Zatiaľ kúp nejakú truhlicu na hračky a hľadaj ako odtiaľ odísť.

hipuska
14. máj 2024

@januska12323 s týmto nesúhlasim. To rozhodne nie! Súhlasili, že im poskytnú domov, tak by mali byť schopní dať nielen dom ale aj domov. @autor môj oco bol taký. Všetky práce sme robili, keď odišiel niekde na víkend, dovolenku. Čo by sa stalo, keby si to proste vychádzala a vypratala? Ja by som to spravila. Naložila do auta a odviezla na skládku. Alebo vyhadzuj postupne. Určite, by som trvala na vytvorení priestoru pre hračky detí.

sashka22
14. máj 2024

A nevadí im to len v tejto sezóne na kosenie? Že im aj drobnosti v tráve zavadzaju a neuľahčuje im to pracu

majlo1234
14. máj 2024

Dieta ma svoj “zahradny domcek” takze nieco tam a nieco do velkeho zahradneho boxu.

nela01
14. máj 2024

@hipuska nenaprsi do toho mame zastreseny altan 🙂