Máte stále zapnutú vírivku?

tess123
20. jún 2024

Máte vírivku zapnutú stále ??? Myslím ohrev vody ,alebo len ak viete že pôjdete sa kúpať. My máme zatiaľ stále nastavenú na 35 stupňov a ak klesne teplota nahrieva sa len mne to príde,že hreje vkuse ....aby mňa potom netrafilo ak príde účet za elektrinu 🤣🤣🤣a niekto zas tvrdí radšej nech vkuse dohrieva ako stále hriať celú vodu ....poraďte prosím len ak máte skúsenosti nie typu myslím si a ďakujem

x_mery_x
20. jún 2024

Nemali sme stale pustenu, len ked sme sa isli kupat a ona v lete az tak moc nevychladla bolo tam aj taks tale okolo 30stupnov ale ja musim mat aspon 35stup, tak som.si zohrievala :D

simona20201309
20. jún 2024

@tess123 presne preto sme celú vírivku dali prec
Tie vírivky sú taky nezmysel že až.
Za mňa má vírivka spĺňať taky účel, ze vojdes do horúcej vody v zime. Takže malo by ju nahrievat aj v zime. Lenže to by si naozaj ostala v šoku keby ti prišlo vyúčtovanie z elektriku. Neskutočný žráč.
V lete mi príde nelogické mat ešte aj vodu teplú ale áno mali sme vypnutu a púšťali len keď sme sa išli namočiť . Nepamätám si presne ako dlho ju nahnevalo ale viem ze ma to nebavilo - boli to určite minimálne 3hodiny... takže si zapni a čakaj tri hodinu kým ti ju nahreje.
Skratka za mňa naozaj nezmysel.
Určite to zozerie menej elektriky ako v zime.

adka3321
20. jún 2024

@tess123 my ju mame vypnutu a dame nahriat ked sa chceme ist kupat. Napriklad si povieme, ze dnes vecer sa pojdeme kupat, tak rano/okolo obeda ju dame nahriat a do vecera je voda tepla. Podla mna je zbytocne aby sa voda nonstop nahrievala, ked niekedy do nej nejdeme aj 3-4 dni.

dualsense
20. jún 2024

My máme vírivku už 6 rok,nafukovaciu.zasadne ju používame len v letných mesiacoch,keď vodu vyhreje slnko. Ohrev vody má extrémnu spotrebu a v zime tú vodu nedokáže aj tak vyhriať.ak sa voda ochladí viac .tak radšej vypustim vírivku a napustim teplou vodou,vyjde to lacnejšie a hlavne rýchlejšie. 🙂pokiaľ.nemas.elektrinu zadarmo,tak určite nech ťa nenápadne ju vykurovať🙂daj si merač spotreby a sleduj ten odber,keď zapnes ohrev🙂

tess123
autor
20. jún 2024

@adka3321 no asi aj my to tak urobíme ,že pred kúpaním aj nahrejeme zatiaľ ide vkuse

luciferka93
25. jún 2024

@tess123 my dávame ohrev iba ak má menej stupňov... Ale inak vôbec, teplotu vody mame okolo 26 a keď sa ideme kupat zapneme na 29, už keď mala minule voda 31 sme sa nekúpali prišla nám strašne tepla jak čaj 😃😃😃

emigabi
14. aug 2024

@adka3321 dobrý večer chcem sa opýtať,či máte virivku vkuse v zástrčke/zásuvke keď ju napríklad nepoužívate aj 3 dni?

tess123
autor
14. aug 2024

@emigabi My nie ...ak je horúco voda je aj tak teplá a ak sa ideme kúpať a chceme teplejšiu alebo ideme večer tak zapnem ...ale zapínam filter na dve hodinky každé dva tri dni na to nezabudni

emigabi
14. aug 2024

@tess123 takže kľudne ju môžem vytiahnuť zo zástrčky?

tess123
autor
14. aug 2024

@emigabi neviem aký typ presne máš ? Ale áno normálne moja je niekedy aj 3 dni vypnutá potom zapnem na 2 hodiny filter a zasa vypnem ...voda je teplá veď je horúco ...nezabudni do nej dať potrebnú chémiu to je podstatné ,!!!

emigabi
14. aug 2024

@tess123 mám túto,je to vírivka s ozonatorom a UV lampou

tess123
autor
14. aug 2024

@emigabi tak kľudne ako som písala 👍

emigabi
14. aug 2024

@tess123 super ďakujem veľmi pekne,ešte ma zaujíma či ju máte napojenu na predlžovací kábel?My máme na dome vonku na stene zástrčku,len musím vírivku pripojiť na predlžovací kábel,keďže vírivka je ďalej od zástrčky,máme ju na záhrade 🙂

tess123
autor
14. aug 2024

@emigabi to nie nám dostane kábel ...tu neporadim

zuzanajakubikova888
14. aug 2024

Máme vírivku v predlžovacke úplne v pohode.. my filtrujeme každý deň 2 hodiny, vyhrievame keď sa ideme kúpať.. voda si drží stabilné teplotu nad 30 keď je takéto teplo.. a nie je to až taký žrút ako je tu písané.. treba sa na to pozrieť z toho uhla, že keď človek ide na kúpalisko čo tam zaplatí vstup, jedlo, pitie, dopravu.. keď ideš do vírivky, ktorú máš hneď doma, deti pod dohľadom, ideš tam kedykoľvek sa ti zachce, tak podľa mňa tá elektrina a chémia sú minimálne náklady oproti kúpaniu inde.. 🙂

tess123
autor
14. aug 2024

@zuzanajakubikova888 úplne súhlasím s tým ako ste zhrnuli náklady....lebo každý hneď sa ,,nedoplatite elektriky,, to človeka aj odradí🤣

adka3321
14. aug 2024

@emigabi ano, my ju mame nonstop v zastrcke, mame nastavene ze nam kazdy den filtruje 2 hodiny vodu. Ale my mame virivku hned vedla zastrcky, ziadne predlzovacky, v tom neviem poradit.

sisaka
14. aug 2024

Vírivku mame zapnutú v elektrike vkuse, používame celoročne, ale hlavne v zime. Nevšimla som si, že by sme v porovnani s inými ľudmi platili nejak extrémne veľa.

emigabi
15. aug 2024

@zuzanajakubikova888 ďakujem❤️

emigabi
15. aug 2024

@zuzanajakubikova888 a v zime ju odkladáte alebo ju máte vonku celoročne?My ju máme v altánku tak neviem či ju potom na zimu odložiť alebo nechať ju vonku.Dakujem

zuzanajakubikova888
15. aug 2024

@emigabi na zimu schovavame... Keďže ju máme len vonku v takom latkovom otvorenom altánku...

emigabi
15. aug 2024

@zuzanajakubikova888 a tieto tablety môžem použiť do vírivky?

zuzanajakubikova888
15. aug 2024

@emigabi veru, neviem ti odpovedať.. ja som vsadila na tekutu dezinfekciu a nemôžem si to vynachváliť 🙂

emigabi
15. aug 2024

@zuzanajakubikova888 nevadí ďakujem skúsim a uvidíme🙂

tess123
autor
15. aug 2024

@emigabi ja mám presne to isté jedna tableta vydrží týždeň za mňa ok

timea301196
15. aug 2024

Áno pretože keď je stále zapnuté žerie menej elektriky ako keď ju zapneš raz za čas

veverickav
15. aug 2024

@emigabi dobry den, ste spokojni s touto virivkou? dakujem

emigabi
15. aug 2024

@tess123 super ďakujem

emigabi
15. aug 2024

@veverickav máme ju ešte len od pondelka ale zatiaľ sme spokojni

emigabi
15. aug 2024

@timea301196 ok ďakujem