Ahojte dievčatá, máte ešte bazén? Už sa v ňom kupeme asi hodinnu denne a nechce sa mi ho vypustiť. Teda som nejaka sentimentalna...je mi lúto že je koniec leta 😭. Nikdy som taka nebola, to je asi vekom... Kto to tak ešte má?
Do nedele bude.
Už je vypustený 😊.Ved o rok sa znova bude používať
Dnes sme pustili.
Ano, mame aj ohrev, dnes mala este cez obed 33 stup. Vypustime asi v pondelok, tak to vyzera podla predpovede
Bez ohrevu v ňom bolo dnes 27, veď vonku je 32 cez deň, ešte sa tento týždeň využil veru.
Cez vikend pojde prec.
Mama ma vírivku a ešte je pustena
Už od minulého týždňa odstavena filtrácia a budúci týždeň ak bude čas ho zazimujeme. Tento rok stačilo , už nas to nebavi, využili sme ho tri plne mesiace deň, noc.
ešte v prevádzke...
Ešte sa kúpeme
Aj my este mame a nekupala som sa tam uz posledne 2 tyzdne. Nejako ma to uz ani nebavi. Planujem sa cez vikend kupat a potom ho uz asi vypustime. Cakala som,ze este aj september bude celkom teply,ale podla pocasia to vyzera na dazdivy september.
Po vikende už asi tiež vypustime, zajtra si ho chcem ešte užiť.
mame este nevypustame
Mame a este vydrzi.
Ja som sa už ani tento týždeň nekúpala posledný.Nechcelo sa mi.Ale tiež celé leto využitý.Takže s touto kúpacou sezonou som bola spokojná🙂
Ja som ho vcera vypustila. Aj ked este by sme potiahli 2tyzdne kludne. Deti uz to nebavilo
.. nemáme..voda drahá a vzácna😁
Ešte máme, víkend má byť ešte horúci. Ale to bude asi posledné kúpanie túto sezónu.
Vcera sme sa kupali … tento vikend este planujem vyuzit a potom ho pripravim na zimu
Tiež dnes sa vypustil 🙂
My mame vírivku výhoda že môže byt celoročne mali sme aj bazén a vypúšťali sme ho dosť neskoro vždy vydržal aj v septembri celý mali sme ohrev
Máme prekryty a tepelné čerpadlo. Do novembra v pohode. Len už sa nikomu asi nebude chcieť
dnes som ho vypustila 🙂