Myslíte, že bude ešte na kúpanie v bazéne? Už 2 týždne ho máme prikryty a zbytočne sa on musím starať. Mame taky nafukovaci s filtraciou tak či ho schovať a radšej zajst s deťmi na plaváreň?
Este hlasia 30tky. Snáď sa im to vyplni
Tiez nad tym uvazujem 🤔 stihli sme sa okupat 3 x, potom sme boli 2 tyzdne prec a teraz je 2 tyzden zakryty a pocasie teda nic moc... Aj keby bolo cez den teplo, noci uz budu studene a nas sa uz asi nevyhreje, aby sa dalo kupat 🤦♀️
U nas rovnaka dilema 😅
Ja som už zrušila. O deň na to deti ochoreli, takže mám o starosť menej.
Môj muž navrhol,že do bazéna nasadí kapre🐟🐟🐟,aspoň budú k vianociam,keď už si dal robotu s údržbou vody😊
Veď to že sa nevyhreje, decka sa budú chcieť kúpať zase budú choré...
Dva týždne mi ležal takýto nafukovací už hore dnom na dvore, vypustila som ho, včera som ho odložila, dúfam že ešte príde jeho čas, aj keď u nás pod Tatrami ťažko povedať.
Ja to teraz nejdem riesit. Pockam si, az nastanu tie 30, skusim decka nahnat do vody. Ak povedia, ze je studena, potom ho vypustim.
Vyumyvam ho, necham vysusit a schovame ho. Vzdy cistim bazen, ked je teplo, nech pri tom nemrznem.
Podľa toho kde bývaš.My sme sa stihli okúpať 5x príde na mužove slová, že hundral, keď ho sťahoval zo strechy, že sa okupeme pár x.Ale verím, že teplo ešte príde minulý rok sme sa kúpali ešte začiatkom septembra.
Tiež nad tým uvažujem, deti sa kupali asi 4-5x. Týždeň, keď bolo krajšie, sme boli na dovolenke. Uz 3 týždne stoji nevyužitý. Máme ale ohrev, tak ho ešte asi ponecháme, od polky augusta hlásajú oteplenie. Ak im teda vyjde. Toto leto je o ničom
Tiez uvazujeme, ze vypustime
My máme len maličký bazén pre dcérku ale presne som dnes manželovi hovorila ze tento rok sa už asi kúpať nebude. Je to bieda s počasím, na nejaké extra teplo to u nás už nevidím.
Tak podľa mňa ešte bude teplo ale záleží kde bývate ..ak na juhu určite by som nechala ešte.
my sme na severe - Mt a nechávame...
@dusankomoj naozaj?
Ako sa o bazen starate teraz , nechapem, mame tiez taky, a len zapiname filter a doplname tablety nic viac, a pred letom sme kupili solarny ohrev, tak sa rychlejsie ohreje. Cez vikend sa ma otepliť, tak dufam, že si ho ešte užijeme.
@hladamematku jasne,že nie! Jedla by si rybu s toľkou chémiou? Iba bol frustrovaný a frflal🤣
@nyphadora Ono je rozdiel mať poriadnu filtraciu ale tato k tomu nafukovaciemu bazenu je nedostatočná takže musim davat každých 5 dni chlor šok inak je mazlavy povlak, tbl 5v1 nestačí a musím aj menit filter a príde mi to zbytočné ked sa asi už kupat nebude.
Aj ja nad tým rozmýšľam. Rada si prečítam názory ostatných.