Ahojte,s akymi kvetmi do kytice mate dobru skúsenosť? Ktoré vam najdlhšie vydržia pekne. Ďakujem za tipy
Len čisto anturie mi pride "cintorinove"
@neferneferuaton lalie, milujem ich
Ahoj, poznáš alstroemerie? Veselé, farebné a vždy mi dlho vydržali.
@kristella ano poznam len som ich nikdy nemala. Vdaka za tip, tie vyskusam
@neferneferuaton Anturie dostať v rôznych farbách. Keď sa skombinuju s orchideou, kytica vyzerá luxusne.
@lilianka28 nahodou foto nemas ak si mala taku kyticu? Asi uz len najst kvetinarstvo, kde takymi kvetmi disponuju
@neferneferuaton a na aku prilezitost potrebujes kyticu? Anturie su sice pekne, ale hodia sa skor do vysokych kytic pre panov.
@nelca84 to chcem pre ženu na narodeniny. Tie anturie s nimi velmi stotoznena nie som. Skor nieco ine
@neferneferuaton Fotku nemám, ale na nete som narýchlo našla. Zhruba niečo takéto som myslela. Farebne sa dá akokoľvek doladiť, tak isto aj množstvo a výška kvetov. Myslím, že takéto niečo nevyzerá "cintorínovo".
@lilianka28 tak toto je podla mna panska kytica, ale inak pekna
@nelca84 Tak môže byť, že skôr pánska. Ale ako som písala, sú rôzne farby. Aj čisto pudrovo ružové sú, a dajú sa skombinovať aj pre ženu.
@lilianka28 skor tym tvarom, vysoke su panske
Myslis v zahrade ci rezane? Rezane urcite karafiaty - cca 10 dni vo vaze.
V zahrade dlho kvitne kokarda a smradliaky
@lilianka28 vdaka za tip ale suhlasim,ze skor by som volila pre muza taku kyticu. Ale ďakujem
@lalenka33 ano ta je krasna a obsahuje aj chryzantemu tie ružové, tie vydrzia dlho to ano. Vďaka za tip
@neferneferuaton anturie