Elektrický vysávač/drvič lístia

obcanka123
16. nov 2024

Ahojte,mate niekto nejaký vysávač na lístie s drtiacou dunkciou? Chcem to kúpiť rodičom na vianoce tak zisťujem recenzie

Ďakujem za pomoc

viestta
16. nov 2024

Mame, taky na kabel. Je to fajn, pozbieras listie do vreca, listie sa pomelie a mozes ho vysypat niekde na hriadku alebo namulcovat pod kriky. Z kopy listia je kopka, ani nezbadas ked ju niekde vysypes

chrobak7
16. nov 2024

@obcanka123 Tam nepotrebuješ podrobné recenzie. Svoj účel splní takmer každý drvič/vysávač. Ja mám z tých lacnejších Fieldmann a bohato stačí:
https://www.alza.sk/hobby/fieldmann-fzf-4008-e-...

Akurát si musía povedať, čo chcú akumulátorový, alebo budú ťahať za sebou kábel.

obcanka123
autor
16. nov 2024

@viestta spokojná si?

viestta
16. nov 2024

@obcanka123 samozrejme. Ja listie sypem do vyvysenych zahonov, nepomlete by mi tam v takom mnozstve nevoslo ako pomlete. A mame zastrkovane pod hroznom, bez vysavaca by sme z toho strku listie nedostali

obcanka123
autor
16. nov 2024

@chrobak7 káblový... ako ste spokojná? Všetko funguje ako ma?

chrobak7
16. nov 2024

@obcanka123 Ako tam nemá čo nefungovať, pokiaľ je motor funkčný. Len treba za sebou ťahať nejakých 20 metrov káblov.

Dokonca ten vysávač som mal v pivnici a v septembri, keď boli tie záplavy, tak bol 3 dni zatopený (úplne pod vodou). Po vytiahnutí a vysušení ide ako predtým. Je to nezmar.