Ahojte,mate niekto nejaký vysávač na lístie s drtiacou dunkciou? Chcem to kúpiť rodičom na vianoce tak zisťujem recenzie
Ďakujem za pomoc
@obcanka123 Tam nepotrebuješ podrobné recenzie. Svoj účel splní takmer každý drvič/vysávač. Ja mám z tých lacnejších Fieldmann a bohato stačí:
https://www.alza.sk/hobby/fieldmann-fzf-4008-e-...
Akurát si musía povedať, čo chcú akumulátorový, alebo budú ťahať za sebou kábel.
@viestta spokojná si?
@obcanka123 samozrejme. Ja listie sypem do vyvysenych zahonov, nepomlete by mi tam v takom mnozstve nevoslo ako pomlete. A mame zastrkovane pod hroznom, bez vysavaca by sme z toho strku listie nedostali
@chrobak7 káblový... ako ste spokojná? Všetko funguje ako ma?
@obcanka123 Ako tam nemá čo nefungovať, pokiaľ je motor funkčný. Len treba za sebou ťahať nejakých 20 metrov káblov.
Dokonca ten vysávač som mal v pivnici a v septembri, keď boli tie záplavy, tak bol 3 dni zatopený (úplne pod vodou). Po vytiahnutí a vysušení ide ako predtým. Je to nezmar.
Mame, taky na kabel. Je to fajn, pozbieras listie do vreca, listie sa pomelie a mozes ho vysypat niekde na hriadku alebo namulcovat pod kriky. Z kopy listia je kopka, ani nezbadas ked ju niekde vysypes