Čo sa chystáte sadiť na jeseň?

1. okt 2023

Ahojte tak myslim ze staci okolo volieb. Co sa chystate sadit alebo ste zasadili teraz na jesen ? Ja som zasadila krasne vresy. Citam ze teraz je vhodny cas na sadenie cibulovin. Nieco som citala aj o chryzantemach ze je vhodny cas ? Co este ? Chcela by som si vysadit este nieco okrem tych vresov. Tak sa necham inspirovat ☺️

babababka
1. okt 2023

Som sadila tento týždeň ruže.

babulkomale
1. okt 2023

Cibuloviny, ruze, kriky, stromy, trvalky...

viestta
1. okt 2023

Cibuloviny a vsetky trvalky, ktore mi padnu do oka. Kriky, stromy a ani ruze neplanujem vysadzat, ale ak ti treba, teraz je vhodny cas.

oslo1
1. okt 2023

Uz mam zasadeny cesnak, zemiaky na vianoce, kalerab, salat, spenat, cviklu.

gypsomilka
1. okt 2023

Zatial sa da vsetko. Ja som tento tyzden anemonky,echinacea,cibuloviny,mozno by som chcela este javor kupit uvidim. Inak trvalky mozes ake chces

marca12
1. okt 2023

Planujem nektarinky,broskyne,figu zasadit. Chryzanteny a vresy som posadila a dufam,ze ostatnemu odolam 🤣 inak kazdy rok nakupujem cibuloviny a trvalky. Pokukujem po eucalyptuse,ale zatial mu neviem najst miesto,tak odolavam.

petronelag
1. okt 2023

@marca12 Všetky stromy a trvalky, čo mám v záhrade sa mi celkom páčia, len figa je problematická. Keď som ju kúpila prvý rok bola malá, tak som ju chránila pred zimou, aby nezmrzla, lenže ona asi ani nepotrebuje žiadnu ochranu. Už v druhom roku narástla a vyhnala nové výhonky, tak som ju cez zimu nechránila, ale jej to nevadilo, každým rokom je väčšia a vytlačila aj šípovú ružu. Potrebuje veľa miesta.