Bazalka v kvetináči

13. okt 2024

Ahojte pestujete niektora magi ci bazalku aj v kvetinaci? Ci len na zahrade?

kikusenka1
14. okt 2024

V kvetináči v byte ju bežne pestujem
Bazalku. Magi som.neskusala

luciaruz
14. okt 2024

Bezne mam na kvetinaci na balkone. Každú h
Jar nasadim a cele leto krásne rastie

autor
14. okt 2024

@kikusenka1 a normalne si semiacka kupim a zasadim a mala by mi ficat, v dome skor do svetelnej casti domu?

kikusenka1
14. okt 2024

Anoa. Ja ju mam v kuchyni na parapete
Zasad viac semiačok a potom keď ti vyklicia pretrhaj

autor
15. okt 2024

@kikusenka1 skusim, dakujem moc 🙏

kikusenka1
15. okt 2024

Zamalicko len ich tam nevysyp veľa lebo ti nadvihnu celú zem ako budú klicit. Mne sa to už párkrát stalo. Takto som si vycestovala aj rozmarín , bazalku, petržlenovú vňať a tymián

danieli
15. okt 2024

Teraz som presadzala magi do kvetinaca kedze prerabame zahradku, po tyzdni uz pistilo prve listy, vyzera, ze sa ma fajn, na jar pojde naspat

autor
15. okt 2024

@danieli a mozem to mat aj vo vnutri? radsej na chladnejsom mieste, kde je svetlo.

autor
15. okt 2024

@danieli aj magi?

danieli
16. okt 2024

Magi mam zatial vonku v kvetinaci, planujem ho tam nechat do jari, ale myslim, ze aj dnu na linke by sa mu darilo

autor
16. okt 2024

@danieli no ja sa bojim, ze v kvetinaci vonku by mi zmrzlo

danieli
16. okt 2024

No sama som zvedava, ci to vonku vydrzi, ale este prenho nemam miesto v zahradke, hladam mu pekne miesto a to sa asi az na jar ukaze kam s nim, plus este budeme prerabat dalsiu cast zahradky a mozno az tam nakoniec pojde, tak uvidime, ale zas ak by aj neprezilo zimu v kvetinaci, na jar dokupim

autor
16. okt 2024

@danieli skusim dnes som pazitku dala do psej riti bo ach jaj skoda slov, skusim tam naprcat bazalku 🤷‍♀️🫣

danieli
17. okt 2024

Drzim palce, mne sa bazalka nikde dobre nedrzi, ale maggi je odolnejsie

autor
17. okt 2024

@danieli veru to je pravda ale este som nevidela nikoho zeby magi vnutri pestoval 🙈😁

victoriab
17. okt 2024

Bazalka je za mna netykavka furt jej daco vadi 😁

autor
17. okt 2024

@victoriab to jak moja svokra 😂