Ahojte pestujete niektora magi ci bazalku aj v kvetinaci? Ci len na zahrade?
Bezne mam na kvetinaci na balkone. Každú h
Jar nasadim a cele leto krásne rastie
@kikusenka1 a normalne si semiacka kupim a zasadim a mala by mi ficat, v dome skor do svetelnej casti domu?
Anoa. Ja ju mam v kuchyni na parapete
Zasad viac semiačok a potom keď ti vyklicia pretrhaj
@kikusenka1 skusim, dakujem moc 🙏
Zamalicko len ich tam nevysyp veľa lebo ti nadvihnu celú zem ako budú klicit. Mne sa to už párkrát stalo. Takto som si vycestovala aj rozmarín , bazalku, petržlenovú vňať a tymián
Teraz som presadzala magi do kvetinaca kedze prerabame zahradku, po tyzdni uz pistilo prve listy, vyzera, ze sa ma fajn, na jar pojde naspat
@danieli a mozem to mat aj vo vnutri? radsej na chladnejsom mieste, kde je svetlo.
@danieli aj magi?
Magi mam zatial vonku v kvetinaci, planujem ho tam nechat do jari, ale myslim, ze aj dnu na linke by sa mu darilo
@danieli no ja sa bojim, ze v kvetinaci vonku by mi zmrzlo
No sama som zvedava, ci to vonku vydrzi, ale este prenho nemam miesto v zahradke, hladam mu pekne miesto a to sa asi az na jar ukaze kam s nim, plus este budeme prerabat dalsiu cast zahradky a mozno az tam nakoniec pojde, tak uvidime, ale zas ak by aj neprezilo zimu v kvetinaci, na jar dokupim
@danieli skusim dnes som pazitku dala do psej riti bo ach jaj skoda slov, skusim tam naprcat bazalku 🤷♀️🫣
Drzim palce, mne sa bazalka nikde dobre nedrzi, ale maggi je odolnejsie
@danieli veru to je pravda ale este som nevidela nikoho zeby magi vnutri pestoval 🙈😁
Bazalka je za mna netykavka furt jej daco vadi 😁
@victoriab to jak moja svokra 😂
V kvetináči v byte ju bežne pestujem
Bazalku. Magi som.neskusala