Ako sa zbaviť potkanov?

1. nov 2024

Dobrý večer viem že je to možno absolútna téma práve tu ale mám problém ..doteraz som si to nijako nespájala nakoľko máme na dvore veľa mačiek .. dnes mi prehrýzol neviem či myš alebo potkan základy domu normálne mám malú dieru v obývačke s priemerom asi 2-3cm cca lenže ak by to bola myš tak si myslím že by sa kľudne prepchala ..a pri vchodových dverách mám dieru v zemi(mám štrk) rozmýšľala som nad otravou ale to asi účinné moc nebude tak asi skúsim stou sadrou len že čo mám najprv spraviť mam im dať otravu aj sadru a potom to zabetonovať alebo nechať to ešte tak lebo keď sa tak nadtym zamyslím keď umrú v zabetónovanéj diere tak to asi bude doma smrdieť prosím poraďte ..

ukgirls
1. nov 2024

neumru oni sa vyhrabu niekde inde .. zabetonuj a ak sa nahosou zas objavi zavolaj odbornika.. ak je to potkan treba nasjt hniezdo a zlikvidovat ak je to myska tak asi len zabludila .. kup si macku alebo psa ..alebo si aspon pozicaj od susedy .. moja chyta vsetko radrasom -mne chodia od susedovej spiny na zahrade

btus
1. nov 2024

písala si, že máte mačky na dvore. Tak by som otravu nedávala,nakoľko by si si otrávila aj mačky ak by zjedli potom tú myš. Zavolať deratizéra. A skúsiť nastaviť pasce. Dieru zasádrovať, ale je to boj an dlhé trate.

michaela329
1. nov 2024

Naša suseda mala sliepky dosť v špine a potkany musela riešiť celá ulica 🤦 Zavolali sme deratizera, našiel hniezdo a vykantril ich. Kým nenájdeš zdroj, tak sa budú vracať. My sme mali skvelého psa, ktorý ich chytal a drhol, mačka bola vtedy malá na nich.