Aké ohnisko máte na záhrade?

10. máj 2024

Ahojte,
chceme si urobit na zahrade ohnisko a zaujimalo by ma, ci je potrebne na nieco konkretne dbat - niekde sa pise, ze je dobre dat dovnutra tehly, inde kamene. Nechceme nic velmi komplikovane ci drahe, ale na druhej strane sme za dobre napady. Sedenie okolo bude jednoduche, pnikove. Dakujem pekne

viestta
10. máj 2024

Nasi maju na zahrade brzdovy kotoc z nakladiaka (zohnali na srotovisku) ciastocne zapusteny do zeme a oblozeny zulovymi kockami co sa povalovali u susedov na zahrade.

zalka
10. máj 2024

My máme na podnozke zo starej tociacej stoličky kovovej prisrubovany starý drez...ohnisko si posunieme kamkoľvek a nezničíme si trávnik na záhrade.

simca06022011
10. máj 2024

hod si do google a strasne vela obrazkov s tolkymi napadmi ti da.. mozes vyberat podla vasich potrieb. My mame vonkajsiu kuchynu, cize ja taketo nepotrebujem, ale keby, tak si proste kupim take to velke liatinove prenosne

mandzula
10. máj 2024

Mame liatinove prenosne a je to super vec, lebo si ho prenesies, kde chces. Ma aj trojnozku, kde sa da zavesit kotlik na gulas.

aurelia2000
10. máj 2024

4 zatravnovace v strede a okolo betónové tehly, čo sme kdesi našli.

btus
14. máj 2024

my sme mali klasické, len obložené skalami, a tento rok sme kúpili oceľové prenosné, na to je grilovací rošt a je to super. Dáme kde chceme, či na terasu, alebo inde na záhradu.... Podľa mňa najlepšie riešenie. My máme len priemer 55, ale úplne stačí. Po grilovačke, či opekačke odkladáme do garáže, takže nezavadzia.https://www.obi.sk/prenosne-ohniska/... , https://www.obi.sk/prenosne-ohniska/buschbeck-k..., a tento rošt. https://www.obi.sk/grilovacie-nacinie/grilovaci... retiazku sme dali preč.

autor
14. máj 2024

@btus dakujem krasne, popozeram ❤