Ahoj. Treba menit hned presne od 2 mesiacov cumel na flasu babatku? Mam flasku mam, do 2.mes som pouzivala prvy cumel 0+.. a mala pije z neho dalej. Ma 2 mes a 1 tyzden. Nevyzera nespokojne. Je treba uz jej nasadit ten cumel od 2.mes? Vdaka
Ja som menila po mesiaci. Bol nervozny a jedoval sa pri piti. Odvtedy vsetko krasne slape. Sak skus a neriad sa tym co je na krabicke
@anavixy
@really8 no moje dieta pije 120 -150 ml a do 5 min ju ma vypitu 😀 len casto odrgava na viackrat v priebehu hodiny a pol po mieku, niekedy aj ked zaspi vstava s placom, musim ju nechat odrgnut to aj 3 h po mlieku. Ci to nema suvis nahodou? Laka ma skusit ten dalsi cumel, len neviem dokeey mame byt na tomto prvom.
Uplne kludne mozes skusit a uvdiis, ci nebude grckat, ked jej to pojde rychlejsie. Je to naozaj uplne jedno, daj to, co vyhovuje, mozes prejst na silnejsi prietok aj skor aj neskor nez podla cisla na krabicke 🙂
@anavixy super, dakujem krasne za odpoved 🙂
Jasne, ze netreba 🙂 riadime sa dietatom, ked bude pit vacsie mnozstva, tak skor bude potrebovat vacsi prietok, nech jedno papanie netrva 20minut, ale inak je to uplne jedno.