Zebra - kapsička na domácu stravu pre deti

vilaamala
30. sep 2015

Obzerala som dnes v DM-ke výborný vynález - kapsička na vlastnú domácu stravu. Je to ako Sunárek do ručičky, Kubík,... a podobné, ale naplniť sa to dá vlastnou stravou cez zips na spodku a potom zase umyť a používať opakovane - http://zebraandme.com/
Tie kupované výživky sú strašne drahé. Uvažujem, že by som si kúpila tieto kapsičky a plnila zdravšou a lacnejšou domácou stravou.
Máte s tým niekto skúsenosti? Koľko použití to vydrží? Oplatí sa to?
Ďakujem.

tevia
30. sep 2015

Paradna vec, odporucam. Neratam pouzitia, ale kazdy den min.1x uz asi 3 mesiace a je ok.

vilaamala
autor
30. sep 2015

@tevia a dá sa to vyčistiť dobre?

tevia
30. sep 2015

Jasnacka. Kefa, jar, oplachnes a hotovo. Ale da sa dat aj do umyvacky ak mate...

vilaamala
autor
1. okt 2015

@tevia ďakujem.

vilaamala
autor
3. okt 2015

ešte niekto nejakú skúsenosť? Asi pôjdem kúpiť a vyskúšam...

vedorka
3. okt 2015

ja ju mam, v pohode je. ak ti baby rado cucka z tych jednorazovych, tak urcite vyuzijes. v dm maju aj z alnatury vyborne ovocne vyzivky, velke, tak ich kupujem a potom plnim do tej zebricky. maly ked je von, nemam sancu ho s lyzickou nahanat po ihrisku, toto lahsie vytlacim. a nezaspini sa tak pri jedeni a nehrozi rozbitie ako u skla.

vedorka
3. okt 2015

@vilaamala este ma napadlo, ze som tam skusala dat domace natrete jablko na takom sklenenom trielku, ale kym to nemas uplne na kasu, co toto nebolo, tak sa to z toho neda vytlacit. asi iba mixovane

vilaamala
autor
5. okt 2015

super, ďakujem @vedorka . Tak dnes to pôjdem kúpiť a dám vedieť, či malo u nás úspech 🙂

vilaamala
autor
5. okt 2015

@vedorka , inak super nápad s tou výživou - kúpiť v skle a rozliať do Zebra&me kapsičiek. Dm-ka má aj také veľké myslím, že 0,5 litrové. To keď naplním do tých Zebra&me, tak budem mať 5 hotových kapsičiek s výživkou za cenu hádam dvoch kupovaných 🙂

vedorka
5. okt 2015

@vilaamala ano, takto robim aj ja. 🙂 alnatura ma aj pol litrove, tusim ajvacsie a cena je fajn. urcite aj ine znacky sa daju.

jarmila64
5. okt 2015
Používateľ jarmila64 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jarmila64.

jeeej to je super napad

vilaamala
autor
5. okt 2015

tak som kúpila 1 balenie na skúšku... deti sú nadšené, musela som hneď urobiť do toho olovrant 🙂 Jogurt-banán-avokádo a všetko spapané, radosť preveliká, tak zatiaľ sa osvedčilo 🙂

vilaamala
autor
5. okt 2015

a dakujem za rady 🙂