Obzerala som dnes v DM-ke výborný vynález - kapsička na vlastnú domácu stravu. Je to ako Sunárek do ručičky, Kubík,... a podobné, ale naplniť sa to dá vlastnou stravou cez zips na spodku a potom zase umyť a používať opakovane - http://zebraandme.com/
Tie kupované výživky sú strašne drahé. Uvažujem, že by som si kúpila tieto kapsičky a plnila zdravšou a lacnejšou domácou stravou.
Máte s tým niekto skúsenosti? Koľko použití to vydrží? Oplatí sa to?
Ďakujem.
Jasnacka. Kefa, jar, oplachnes a hotovo. Ale da sa dat aj do umyvacky ak mate...
ešte niekto nejakú skúsenosť? Asi pôjdem kúpiť a vyskúšam...
ja ju mam, v pohode je. ak ti baby rado cucka z tych jednorazovych, tak urcite vyuzijes. v dm maju aj z alnatury vyborne ovocne vyzivky, velke, tak ich kupujem a potom plnim do tej zebricky. maly ked je von, nemam sancu ho s lyzickou nahanat po ihrisku, toto lahsie vytlacim. a nezaspini sa tak pri jedeni a nehrozi rozbitie ako u skla.
jeeej to je super napad
tak som kúpila 1 balenie na skúšku... deti sú nadšené, musela som hneď urobiť do toho olovrant 🙂 Jogurt-banán-avokádo a všetko spapané, radosť preveliká, tak zatiaľ sa osvedčilo 🙂
a dakujem za rady 🙂
Paradna vec, odporucam. Neratam pouzitia, ale kazdy den min.1x uz asi 3 mesiace a je ok.