Ahojte, mate niektora skusenosti s tzv. zdravou flasou? Neviem, ci tu mozem hodit link na nu, ale ked si date vyhladat nazov, vyhodi vam to link...
Ide o "antibakteriálnu fľašu pre každodenné použitie vyvinutú českým univerzitným výskumom v odbore nanotechnológie. Nanočastice prírodného striebra aktívne zabraňujú vzniku baktérií v nápoji, odstraňujú nepríjemný zápach a vo fľaši sa netvoria pliesne."
Bolo by to idealne riesenie pre deticky, len by ma zaujimali vase skusenosti...
😉
ahoj sampo umyvala som ju aj tou kefou, ale spodok mi ostal tak trochu zajdeny, mam tam taky fliacik naspodu flase. A ten vrchnak sa zanasa aj zvnutra. Ja by som ju uz nekupovala, stoji skoro 9 eur, ale podla mna slabota... 🙂
Viktoria
Ahojte aj zvažujem kúpu tejto fľašky staršiemu synovi do školy,naozaj nie je taká dobrá ako píše výrobca,budem rada za každú skúsenosť.
ahojte...aj mna by zaujimali skusenosti...
Máte niekto takú fľašu? Akú značku? http://www.greenbottleonline.sk/207/dizajny/gre... alebo http://www.zdraveflase.sk/products/zdrava-flasa...
Ktorá je dobrá?
Díky 🙂
Ahojte.
Uvazujem nad touto flaskou. Nemate s nou niekto cerstvejsiu skusenost?
ja jednoznačne odporučam flasu zo skla, to mam istotu ze to nic nevylučuje do pitia a sklo je ekologicke..na www.zdraveflase.sk su aj sklenene tak by som tie volila alebo ja osobne pouzivam a kamosky davaju detom do skoly Flasku z www.flaska-slovensko.sk . jedna znama pre male dieťa pouziva zo zdraveflase lebo sa boji dat sklenenu a je s nou vraj celkom ok ale ked bude dieta vacsie urcite tiez zaobstara sklenenu.
@vixi a netecie ked obratite dolu hlavou? Lebo mne hej.medzi objimkou a silikonom....neviem ci to zle dolieha alebo co....ale dost kvapka...
Ahojte,
Hladala som ake mate skusenosti s touto flasou. My ju pouzivame uz dlhsie, velka vyhoda je, ze sa ktorakolvek cast da dokupit. No mne predavacka tvrdila, ze flasu netreba ani nejak extra umyvat, len oplachnut po pouziti. Ako mozno to plati pre umyvacky riadu, ale aj ked davam dcerke na 90% len cajik alebo vodu, ziadne sladke dzusy do nej, poriadne sa zachadza. Niekedy je problem poriadne ju zvnutra vycistit. Ja osobne ju teda neodporucam a to som si myslela ze to bude dobra investicia. Existuje vobec fakt dobra flasa? Skusili sme uz vselico.