Zavádzanie zelenej fazuľky

24erika05
2. dec 2021

Zdravim, prosím o radu. Chcela by som malému zaviesť zelenu fazuľku ( 6,5 🌙 ) aku ste dávali mrazenú ? A ako ste ju pripravovali ? Ďakujem.

pribinak
2. dec 2021

@24erika05 6,5 mesačnému dieťaťu by som fazulu nedávala

evica17
2. dec 2021

@24erika05 neviem, ja osobne som dala, asi aj v tom veku, mrazenu fazulku do hocijakej zeleniny mixnutu. Chutilo mu a nic mu nebolo, ziadne bolesti bruska.... Pripadne fazulku a hrasok mrazeny mixnuty a to bola ako omacka k ryzy,cestovinam.....zelena fazulka by nemala naduvat...

petamich
2. dec 2021

podla nasej pediatricky strukoviny nie su vhodne a mam ich zavadzat od jedneho roka 🤷‍♀️ kedze naposledy som celu noc nespala, lebo ho chudaka zdulo, ked som ja zjedla dva taniere hrstkovej (kojim), tak ja tie strukoviny preskocim teraz 🙂

janka_266
2. dec 2021

@24erika05 v tom veku by som ju asi uvarila/naparila a dala nášmu do ruky, nech ju zuzle, ale on nechcel od začiatku mixované 😃 ináč asi normálne mixnut s inou zeleninou.

marianarem
2. dec 2021

@24erika05 Ja som davala aj cerstvu aj mrazenu, zmiesanu s inou zeleninou vacsinou.

24erika05
autor
3. dec 2021

@pribinak ja mám od mojej pediatričky takéto papiere a tam je zelená fazuľka od ukončeného 4 🌙 môj má už 6,5 🌙 a tiež som sa bala skôr zaviesť ale som si povedal že už skúsim lebo držím sa tých papierov od pediatričky nakoľko som prvorodička veľa veci ešte neviem .

s1ma
4. dec 2021

@24erika05 ja dávam malej mrazenú uvarim s ostatnou zeleninou + mäsom /žltkom. K tým strukovinám od 7 M davam hrasok , červenu šošovicu, zelenu fazulku a zatial sme nemali problém s bolesťou bruška.

ajsha123
4. dec 2021

Nemysli sa pod zelenou fazuľkou lúsky? Lebo to naozaj nezdúva. To zelené je obal a samotná strukovina je len minimim (fazuľka). Určite uvarit s ostatnou zeleninou. A ci mrazenú alebo nie? Ak máš čerstvú, daj čerstvú (teraz v decembri asi sotva). Ak len mrazenú, tak mrazenú.
Niekto tu spomenul fazuľu. Zelená fazuľka nie je klasická strukovina.