Ahojte 🙂
Chcela by som od vás radu... malá papá na obed zeleninu+ mäso, žĺtok.. dopoludnia a popoludní ovocie, piškótku..
Chcem sa spýtať kedy ste začali s kašičkami - v akom období, kedy ich jedli- večer/ ráno a s akými typmi máte dobré skúsenosti?
Ďakujem za všetky rady 🙂
Kaše som dávala večer väčšinou Nutrilon alebo Hami. Nutrilon prvú kašu(rýžovú) som začala dávať v 4m,neboli sme kojený. Zo začiatku som robila takú redšiu.
Kase som varila z celých zrn, sú najvyzivnejsie. Dávala som ich na olovranr
My sme davali kasicku ako uplne prvy prikrm, este pred ovocim ci zeleninkou... zacali sme Nutrilonom, ryzovou kasou... davali sme ju ako predposledne jedlo okolo piatej, vecer po kupkani sme dali mliecko a maly spinkal do rana... nechcela som davat kasicku na noc aby mu nahodou nebolo moc tazko, podla mna z nej bol este tak ci tak v noci este trosku syty... a aj pri papani sa stale trosku pospinil a vadilo mi to lebo po kupeli bol stale vyumyvany a vykremovany a vydrzalo mu to 10 min 😂 doteraz to tak mame, postupne sme pridali zeleninku a spol na obed, ovocie na desiatu, rano ma este mliecko (ma 11mes)...
Sunarka... večer