Ahojte . Malý bude mať 5 mesiacov už 3 týždne prikrmujeme.. na začiatku papal pekne . ( Zemiak mrkva cuketa tekvica špenát brokolica ) začalo ho zapekať a má suchú tvrdú stolicu ,námaha sa pri kakani... Posledné dva dni mi odmieta prikrm ... Postanem do neho pár lyžíc a začne plač... Pred tým spapal 150-160g prikrmu... Dávam aj olej ,aj čaj , vodu a um ..
Ako mu môžem pomôcť od zápchy
@pribinak dr mi povedala že pokiaľ bude papať nech papá koľko chce ... Mäsko ešte nedávame ani ryžu iba to čo som písala.... Tekutín má až až ...
@nanaxaxa01 vyskúšaj zrušiť na pár sni mrkvu. Vyskúšaj batat, karfiol,
@nanaxaxa01 to isté sme mali pol roka ale s rozdielom že môj malý chcel papať,vynechala som potraviny ktoré zapekali,bol dojceny ale nechcel žiadnu vodu,robila som mu každý deň polievky a takmer pol roka kakal s easylaxom 😕a začali sme používať nočník na kakanie,išlo mu to lepšie
@nanaxaxa01 dobrý deň my máme ten istý problém a tiež neviem ako pomôcť bábätku
@nanaxaxa01 vynechaj mrkvu aj ryžu. Pridavaj viac vody do prikrmu. Daj napr karfiol. Ak už dávaš aj masko, tak miesto oleja dávaj tu vodičku v ktorej sa to masko varilo.
Ponukaj piť počas jedenia.
Inak 160g je dosť veľa na take maličké dieťa. Aj to môže byt dôvod že mu to stojí v brušku a nevie sa vykakať