Ahojte
Zacinam s príkrmom pre môjho synčeka.
Mám pár otázok
1. Keď robím zeleninku napríklad cuketku ona pochopiteľne pusti vodu mám tu vodu zliat alebo mixovat aj s tou vodou ?
2. Je čisto na MM. Mám dať prikrm a potom hneď dokojit alebo dať prikrm potom počkať a pred spaním dokojit.
3. Ak zavediem všetku zeleninku ktorú môže potom môžem dávať na desiatu aj ovocie ? Alebo najprv masko a zltko?
4. Kedy môžem dávať kase na večeru po akom Čase od zavedenia príkrmov?
Ďakujem za každú odpoveď
Ako ideš variť príkrmy ? Na pare alebo v hrnčeku a variť ? Ja varím,s vodou mixujem,nič nezleivam zle by sa ti mixovalo bez vody. V parnom hnevu to asi inak funguje,také tie špeciálne
Keď je taký malý,tak ti toho veľa nepoje,kľudne dokoj ak bude hladny (ja som môjmu dávala nie úplne hľadanému príkrmy tak mlieko papal až pred spaním)Keď už spapa viac,tak už nebude chcieť mlieko a postupne obmedzia kojenie.
Ja som dávala prvý mesiac zeleninu na obed, druhý mesiac som pridala ovocie alebo kašu na raňajky, tretí mesiac som pridala večeru kaše a raňajky ostali len ovocie. A potom veci už ako mohol,v 10 m tuším jogurt.
Dr mi kaše už odporučila od 6 mesiacov,my sme začínali s prikrmamy po ukončenom 4 Tom.