Ahojte začali sme s prikrmovsnim dcerak bola na um doteraz a veľmi nechce otvárať pusinku skúšame už 2 týždeň skôr sa rozčuľuje lebo po chvíle už jej príde vrlky hlad a chce mliečko. Nejakú radu ? Skúšame zeleninu zatiaľ nemyslí mze by jej niečo reálne chutilo. Viem ze je to veľká zmena ale pri začiatkoch úplných nám pekne pusku otvárala
@kitycat ja ju mam v stoličke ale v takom pololahu.
Koľko má mesiacov dcerka? Skús pridať k zelenine kúsok maska, alebo vajecny zltok
Ideálne by bolo ak by masko aj vajicka boli domáce
To že zje máličko a pyta mlieko je úplne normálne. To je proste začiatok
@pribinak to mi nevadí ale vadí mi ze ani pušku poriadne neotvorí RSp vôbec. Skúšame najskôr základné zeleninky ale možno žĺtok by som skusila
@tatiana234 stačí 2-3 lyžičky. Netreba sa ponáhľať. Vyskúšaj kúsok masko alebo zltok
Prve prikrmy su len o ochutnavani a zistovani reakcie... Ak zje lyžičku, nevadi, raz zje plnu misku. Pises, ze len zacinate, takže len pokracuj a nic si z toho nerob, nie je kam sa ponahlat. Niektore deti sa rozjednia az neskor. Zatial je aj tak zaklad mlieko v strave. Drzim palce
@tatiana234 môjmu druhému synovi to trvalo cez mesiac. Už som bola zúfalá a potom to prišlo.
@tatiana234 ja som davala zo zaciatku tak 2-3 lyzicky a potom mlieko. Potom som pridala vecer nejaku chrumku a realne zacala jest tak viac az ked bola v normalnej stolicke a nie lehatku. Ked videla co sa deje