Začali ste prikrmovať slivkami?

andy48
27. okt 2014

Zdravím Vás dievčatá. Môj malý synček bude prvého novembra 4 mesiace. Keďže od narodenia máme problém s kakaním, tak som chcela už začať trošku s príkrmamy. Doposiaľ je na materskom mlieku ale aj dokrmovaný umelým mliekom. Chcem mu uvariť slivku a dať dam aj za lyžičku ovsených vločiek vyvariť, potom zmixovať všetko. Myslíte, že je to OK. Resp. začal niekto takto príkrm? Ďakujem.

meluela
27. okt 2014

odporuca sa zacat zeleninkou, aby si nezvykol hned na sladke .. takze tyzden-dva povarenu mrkvicku a potom skusit aj tu slivku, jablcko ...

miku1
27. okt 2014

Tak ako píše @meluela....najprv začať so zeleninovými, aby si drobec nezvykol hneď na sladkú chuť ovocia a jedol ti aj zeleninku.

sabina1975
27. okt 2014

mam 22 rocneho syna a vtedy sa zacinalo ovocim ma rad aj zeleninu aj ovocie nijako nevidim rozdiel medzi detmi ktore zacinali zeleninou a tymi co zacinali ovocim mam tri deti a pri kazdom bolo nieco ine raz to bolo prve ovocie raz zelenina

liebling98
27. okt 2014

Začína sa zeleninou, mrkva, zemiak, tekvica, a pod. Ovocie ako olovrant, keď už bude zvládať inú formu prijímania potravy. Ja som začínala jablkom, hruškou, banánom a slivky ako štvrté.
Ovsené vločky ešte nedávaj, v štvrtom mesiaci je ešte skoro. Počkaj do nejakého 6-7. mesiaca. Skús ryžovú, kukuričnú kašu a podobné.

pribinak
28. okt 2014

Ryzova kasa ho tiez moze zapekat, skus davat cuketku a tekvicu a zemiacik, z tejto zeleninky urcite nebude mat problem sa vykakat, s ovocim zacni az po zelenine, na mrkvicku tiez trochu davaj problem, tiez moze sposobit problem s kakanim