Z čoho pije vaše 19 mesačné dieťa?

sunnyfunny
21. nov 2015

Ahoj,zaujima ma,z coho vsetkeho piju (doma a von) Vase tak zhruba 19 mesiacov stare deturence.Popripade ak uz piju z pohara(bez naustku),mate nejake "triky"ako ho to naucit?Diiky 🙂

bajana
21. nov 2015

Moja 15m pije najradšej z obyčajného pohára. Začalo to tak prirodzene, chcela piť z našich pohárov, tak sme jej dali. Ešte to nevie sama, musíme jej ho držať, inak sa pooblieva. Tesne predtým mala učiaci pohár od Aventu - z neho sa pije ako z normálneho pohára bez náustku.

kathrin17
21. nov 2015

nasa 17 mesacna pije z pohara avent so slamkou....ale aj bezne do pohara dam slamku a pije...flasku s cumlom nikdy nemala

ivka30
21. nov 2015

Moja 16m pije len z pohara. Flasu s cumlom, ci inym nadstavcom odmieta od zaciatku,tak asi od 6m pije z pohara.

ewisam
21. nov 2015

u nas sa pije z pohara, alebo cez slamku....

smatka
21. nov 2015

Pohár. Opakuje po nás🙂

cimage
21. nov 2015

Nas pil od zaciatku z obycajneho pohara, flasu s cumlom, ani pohar s naustkom nechcel. A potom zacal pit z normalnej flase ako aj my.

ja1985
21. nov 2015

20 mesacna pije z flasky so slamkou....ale v podstate nema problem pit z nicoho..ked vidi ze ja pijem z pohara, chce tiez, ked pijem zo svojej flase, chce tiez...takze z hocicoho 🙂

sense
21. nov 2015

mlieko pred spanim z flasky so sosakom silikonovym inak pije z pohara alebo z flasky, cez slamku pit nevie...

timea7
22. nov 2015

treba vystihnúť, keď dieťa prejaví samé záujem piť z pohára, dať mu menší plastový s troškou tekutiny, stálym skúšaním a opakovaním sa to naučí veľmi rýchlo.

siska53
22. nov 2015

Z dudlikovej flase alebo z pohara so slamkou,prosto daco,co ma sosak nejaky.
Ja som.nemala nervy na vecne poliate oblecko. Teraz ma uz aj mladsie 3,5r.a pije normalne z pohara uz davnejsie.

michaela510
13. dec 2015

Tu som videla ze by mali mat video ako naucis pit dietatko so slamkou

https://www.youtube.com/watch?v=yWiCN1NFQcw
st44
19. máj 2019

Ja som dala teraz mojej 19 mes. Dzusik taky krabickovy cez slamku pit, chytila do ust a cakal co bude. Hovorim jej, musis potiahnut, a tak stiahla celu krabicku. Taka bola hrda ze mohla pit inak ako doteraz. Ma hrncek so sosakom