Z čoho má piť ročné dieťatko?

5. jan 2024

Ahojte baby. Áno možno má tu niekto zvozi ci som hlúpa ale ja ako “jednomatka” to nejak neviem a Google teraz moc neporadil ;). Z čoho prosím pijú vaše detičky ? Myslím mlieko vodu čaj ? Moja dcéra má klasické mam fľašky že 4mesiace plus. Keď jej skúšam kúpiť už fľašky pre väčších, ten sosacik nový úplne odmieta respektíve asi ide cez neho viacej tekutiny tak sa vždy zakucka a poleje . Cez slamku ani z pohára tiež nevie. Ja neviem baby ale cítim že je čas že už tie kojeneckej fľašky treba asi nechať tak. A bola plne na um od narodenia ak by to malo nejakú výpovednú hodnotu . Moc ďakujem a krasny deň želám

petamich
5. jan 2024

mal tuto prvu na vodu a potom sme presli na tie so slamkou/sosakom a zavazim (aby sa vedel napit aj v lahu)

mclissa
5. jan 2024

Ja som syna naucila pit hned z normalneho pohara.

biglovemom
5. jan 2024

Jedno dieta s poharika so sosacikom druhe skoro do 2r s flasky klasickej ,odmietala akykolvek iny pohar,flasku…

januska12323
5. jan 2024

Naučiť s pohára, párkrát sa obleje potom sa naučí.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petronellla87
5. jan 2024

Z tohto

marianarem
5. jan 2024

Ja som skusala vsetko mozne, ale ujala sa len klasicka flasa a klasicky pohar. V roku bol este na flasi a vsetko vyzadoval takej teploty, aku mavalo UM. Inac vypil max. 2 glgy. No nastastie je to uz za nami 🙂.Pohar zacal nastupovat tak od roku a pol, ale dlho bol pouzivany subezne s flasou.

btus
5. jan 2024

doma z pohára, na cesty do auta fľašťička so sosákom.

mane01
5. jan 2024

Z coho zvladne… moja dcera bola kojena, ona z kojeneckej flase ani nevedela pit, v 1 roku uz pila normalne z pohara. Ale syn napriklad, rovnako kojeny pil vodu z flase.

portret7
5. jan 2024

Z pohárika. Chce to len cvik. Deti sa to rychlo naučia.

vkatush
5. jan 2024

Ráno a večer má mlieko normálne s cumlíkom.

Cez deň má čaj na stole vo fľaši so slamkou (presne na rok som mu kúpila a trvalo mu asi 20 minút, kým na to prišiel, ako to funguje, odvtedy v pohode pije sám kedy chce). Stačí že mu poviem čin-čin, ide po fľašku, nech si zacinkáme a napije sa 😁

Sem tam mu dám aj z pohára, vie sa napiť (to sme sa učili od 5m), ale to by som ho len naháňala stále a dlho to trvalo. Budem mu ho dávať až keď bude sústredenejší, aby nerozlieval toľko.

dankabetka
5. jan 2024

ahoj, ja zas dam svoju skusenost : moja mama dala starsiemu synovi snad v 6 mesiacoch ( viac to isto nebolo) k ustam pohar s vodou, urobila to automaticky ked bola u nas a mala syna na rukach, lebo sa jej nacahoval za poharom a dieta sa napilo.. ja som to ani neskusala a ani ma to nenapalo v tom case 😅 keby nevidim neverim .. a pri mensom synovi som uz ani neskusala flasticky ( ani som nekupovala 😅 som lakoma mama ) rovno som mu pohar podsuvala ked som videla, ze to slo so starsim tak lahko

nairia
5. jan 2024

ja som zacinala s klasickym poldecakom v zaciatkoch, potom neskor mala taky poharik s naustkom - voda tiekla sama, ziadne slamky, len cisto naustok s dierkami. kvoli tomu, aby sa mohla sama kedykolvek napit a neobliala sa, kym bola nemotorna v jemnej motorike. a neskor som kupila 360° pohar chicco (nieco ako vyssie spomenuty nuk). a to bolo super, lebo netecie nic, takze na cesty ideal.

anavixy
5. jan 2024

Poharikom sa dokormuju aj novorodenci, naozaj nie je nic zazaracne na tom, ze sa to deti dokazu naucit rychlo a skoro, len im to treba ponukat, cim skor tym lepsie🙂 nuz a rocne dieta moze pit z coho chce, nevidim naozaj ziaden dovod aby rocne dieta nepilo mlieko z flase 😳 ved ho pije vacsinou pred spanim, poleziacky, uplne kludne moze pit aj z cumla 4m+, niekde nie je napisane z coho ma pit rocne dieta prave preto ze to nema pravidla 🫣 urcite ho treba ucit pit vodu z poharika, cim skor sa nauci, tym lepsie pre vsetkych, z flasky so slamkou - na to pride same casom, ale tam nijake vyhody nie su tusim (dokonca skor naopak) a rovnako tak sa nauci cucat kapsicky.

mogy
5. jan 2024

Učíme ho piť z pohára. Samozrejme pod neho utierku, aby nebolo všetko mokré. Priesvitné sú lepšie.