Výrobky dm - babylove, ste spokojné?

majusska202
10. jan 2020

Dobrý deň chcela by som sa opýtať na vás názor na výrobky z dm - babylove. Veľa ľudí v mojom okolí ich chváli a zvyšok kritizuje. Dosť často sa im stáva že nejaký výrobok sťahujú z trhu raz kvôli plastu vo výžive, potom bolo niekde olovo a podobne. Mam dve deti 2 roky a 10 mesiacov. Kým som mala jedno tak som sa snažila čo najviac doma piecť a vyrábať podobne veci. No žiaľ dve deti a vysoká škola, tak času malo. Preto sa chcem opýtať odporúčate alebo nie?, ak nie akú používate alternatívu?
Ďakujem

saskia_98
10. jan 2020

@majusska202 ja mam syna ma rok a 2 mesiace skoro a teda dam mu co mi pride pod ruku. Uz je dost stary na to, aby jedol aj hamanek, aj ovko, aj dm bio, aj hipp. Treba striedat. Vyzivy mam este domace ale vela mi nosi oco/manzel z dmky z nemecka alebo belgicka. Uplne ina kvalita ako u nas. Ked uz u nas, tak najviac mu chuti asi z dmky. Jedine co by som mu z dmky nedala je mlieko umele. Na to mam svoj nazor.

ada93
10. jan 2020

@majusska202 Za mňa sú tieto produkty super, samozrejme nič sa nevyrovná domácemu, sama si občas pomáham kupovanou výživou. Na margo sťahovania produktov z trhu - majú za to u mňa veľké plus, nakoľko mnoho firiem o tom verejne nerozpráva. Úprimne, jasne vysvetlia ktorá šarža a prečo je stiahnutá z trhu. Stáva sa to aj u iných výrobcov, no kvôli možnému "škandálu" maximálne informujú svojich odberateľov, aby stiahli konkrétny produkt z trhu, ak vôbec... to je realita.

savarinka
10. jan 2020

moje dve deti (3 a 1,5) su odrastene na vyrobkoch DM, starsi nie, pretoze vtedy este neexistovali u nas 🙂 (ma skoro 18), ja ich len chvalim, pretoze su kvalitné. Ze stahuju nejake vyrobky je len znakom toho, ze su stale pod kontrolou a preto im verim. Durha vec, viem ze sa k nam nevozi odpad ako pri inych vyrobkoch, pretoze su vyrabane jednou sarzou a to ze idu k nam je oznacene len nalepkou, takze to co jedia deti na zapade, Starsia ked vidi, ze idem dat mladsej flasku, hned si pyta, takze zrejme chuti aj napriek tomu, ze uz je zvyknuta na inu stravu.

majusska202
autor
10. jan 2020

Výživu mame len domácu 2 ročný miluje výživu no kúpenú do úst nedá. Mladšia ta zas domácu nechce neviem prečo máme milión druhov 🤔 starší tan je už normálne to čo my. Len dosť cestujeme a chcela som aj také veci na cestu možno nejaké chrumky pre deti atď. Aby som týždeň pred cestou nemusela vypekat a podobne veci

panipanka
10. jan 2020

tak, ze stahuju nieco z trhu to mas asi vsade, nie len pri veciach pre deti ale aj maso casto stahuju v obchodoch a tak. teraz sa uz asi na 100 percent mozes spolahnut fakt iba na to co si spravis doma ale co som ja pocula tak nie su take zle, ved zlozenie si tam vies pozriet, najdes tam aj bio a tak

stanulienkat
10. jan 2020

@savarinka vyrobky DM urcite kvalitne nie su a oznacenie Bio je len ma vysmech. Stahuju ich z trhu casto a opakovane. Su to nahodne kontroly a keby neboli,tak tie deti jedia niekolkonasobne prekrocene limity dusicnanov a podobne. Dm nekontroluje sama sebe tie vyrobky,takze to nie ich doslednost. Kontroluju ich ine instancie. Zase si ale nemydlim,ze su horsi od inych. Aj Hipp mali opakovane problemy s chemiou v pokrmoch. Za mna- ja by som aspon do 2 r. varila detom osobitne. Da sa dat aj do mrazaku.

savarinka
20. jan 2020

@stanulienkat ja nemám problém s varením, ale mam problém so zeleninou, ktorá je na pultoch, takže v našej slávnej Jednote určite nebudem kupovať deťom zeleninu z Poľska alebo Maroka. To už radšej to z DM, keď im tie kontroly robia

zuzanitta18
Autor odpoveď zmazal
Zobraz