Ahojte, prave zariadujeme kuchynu, takze by ma zaujimalo, kde ste vy kupovali vybavu do kuchyne? 🙂 hrnce a panvice by mali byt kvalitne (napr. Woll, Zwilling, Fissler), aj pribor a taniere - chcela by som cisto bielu supravu (napr. Villeroy alebo Rosenthal), ostatne veci mozu byt lacnejsie. Potrebujem vsetko - od struhadiel, varesiek, naberaciek az po servirovacie misky, pohare, proste vsetko 🙂 dakujem za nazory.
Dakujem 🙂
Ja v domácich potrebách 🙂
...vacsinu z tychto znaciek maju v Parndorfe. Maju tam aj Silit hrnce, je tam aj predajna Tefal, aj Villeroy&Bosch, tusim aj Rosenthal....Co sa tyka kuch.pomocok, kvalitne ma aj Tescoma. Ikea sa da, ale ak hovoris o kvalite, tak je poslabsia, je to skor low-cost....ehm ....a Mobelix niee. Dobre znacky mali aj v Galane BA, ale ten neviem ci este funguje (Galan- design house tusim funguje).
@kengurica dakujem za nazor. Ano, dnes sa chystame do parndorfu, tak snad si vyberieme. Design house je trvalo zavrety, tam sme chceli ist tiez. Z ikey by som v pohode zobrala naberacky, varesky a pod ale hrnce a panvice radsej nie.
Mobelix, ikea, orion