Vrecká - sáčky na príkrmy

jenny2608
8. júl 2015

Neviete prosím Vás, či sa dajú niekde kúpiť tie sáčky na detskú výživu s tým sosáčikom? Jednorázové sú dosť drahé, ale drobec ich má veľmi rád tak by som mu radšej naplnila vlastnou výživou 🙂

fanta3
8. júl 2015

inak my doma sosáme z toho macka na med http://mojepotesenie.sk/kvetovy-med-macko , otvor som hore zvacsila, pomixovala ovocie zo zahradky a da sa stlacit (samozrejme nie tolko ako sáčok), ale staci nam aj takto provizorne 😉

jenny2608
autor
8. júl 2015

Ďakujem 🙂 ten nápad s mackom aj ihneď vyskúšame 🙂

fanta3
29. júl 2015

ahoj dnes som bola v DM a mali tam pri detskych prikrmoch take 150ml kapsicky co si mozes sama plnit. Boli tam zavesene pri detskych vyzivach- tyrkisove so zebrou, 2ks do 6€ (tusim 5,9€) 😉

tevia
17. aug 2015

@fanta3 aj my ju mame, je to paraaaada ;)

vilaamala
22. jan 2016

alebo zvyhodnené balenie s náustkami proti vytekaniu: http://sdetmi.sk/e-shop/set-kapsicky-2ks-naustk...

pericolosa
24. jan 2016

nema niekto na predaj tieto sacky??

janusa1977
3. apr 2016

@tevia nestalo sa ti, ze výživa vytiekla? Ked to bude mať maly v rukách, mam z toho obavu....

vilaamala
4. apr 2016

@janusa1977 myslíš cez ten zips? alebo vrchom cez to cucátko? Cez to cucátko to samozrejme môže vytiecť, keď si to dieťa na seba vytlačí (presne ako hocijaká kupovaná výživa "do ručičky"). Ja som sa bála, či nebude pretekať cez ten zips, ale som prekvapená, že vôbec. Dokonca sme to naplnené skúšali stláčať my dospeláci a celkom silno a ono to drží 🙂

vilaamala
4. apr 2016

@janusa1977 proti tomu, aby si to dieťa vytlačilo na seba sú výborné tie náustky, čo som písala vyššie. Tie majú takú "blanku" a aby niečo vytieklo, musí dieťatko do toho náustku akoby zahryznúť, inak nič nevyjde... tie sú dobré aj na tie kupované výživky

fanta3
4. apr 2016

a naustky sa tiez daju aj v DM drogerii kupit 😉

tevia
4. apr 2016

@janusa1977 nestalo veru. Tiez pouzivame aj tie naustky pre krpca. Vacsie deti uz vedia, ze si to nemaju na seba vytlacit ;) A zalezi aj aku hustu konzistenciu tam das. Ak nejake riedke smoothie , tak by som jedine s tym naustkom. Ak hustejsie pyre, tak je to v poho aj bez naustku

janusa1977
4. apr 2016

ano, cez ten zips som myslela, ci to nevytecie, ked bude maly s tym manipulovať....domácu výživu by som do toho chcela davat, taku hustu..maly mal 18mesiacov, a vyskúšali sme tu kupovanu, nevedel sa dojest a chcel dalsiu...je to zabavnejsie ako z misky a praktické na von...

@vilaamala
@tevia

janusa1977
4. apr 2016

@fanta3 neviem, ci ich este budu mať, lebo tie sacky uz napr.u nas dopredali, a uz ich vyradili, ☹, vcera som tam bola....

katkanr
4. apr 2016

Tiež som sa na to pýtala a že to už nemaju zalistované 😒

zdstar
5. apr 2016

@janusa1977
@katkanr baby, tie z mall som poslala kamoske, jej mala denne z toho pije a je veelmi spokojna.. 🙂 osvedčili sa.. 🙂

vilaamala
5. apr 2016

@janusa1977 cez zips nevytečie, drží to prekvapivo dobre. Ono ten zips je tam akoby 2x, na jednej strane ma 2 pásiky plus 1 pásik pod tým a do tých 2 zapadne pásik co je oproti a ten 1 zapadne do ďalších 2 oproti... píšem ako debil, ale neviem ako inak to vysvetliť 🙂 Vravím, skúšali sme to naplnené stláčať my dospelí a nepovolilo. Inak keď sme boli v USA, mali sme podobné ako tie z mallu - oni majú dole také rozšírenie, čiže stoja postavené na stole, ale podla mňa tieto zebrované majú lepší tvar, lebo sa jednoduchšie čistia. Pri tých druhých som mala vždy pocit, že tam v tých zahyboch naspodku niečo zostalo a nevyčistila som ich poriadne 😝

janusa1977
5. apr 2016

@vilaamala musim skúsiť tie zebrie objednať, co som pozerala cez google, tak tuším na sk ani ine nedostať....

vilaamala
5. apr 2016

@janusa1977 to neviem veru... ja som ich kúpila v dm-ke. Ale keď som ich minule zháňala pre kamošku, tak už ich tam nemali, vraj sa nedohodli s dodávateľom...

norkiego
27. apr 2016

@tevia kde sa da prosim zohnat taka kapsicka so zebrou? dekuji

tevia
27. apr 2016

@norkiego ja som kupila cez e-shop sdetmi.sk

norkiego
28. apr 2016

@tevia moc dakujem 🙂

ericca2
3. máj 2016

My mame taketo ;)

ika2020
5. máj 2016

ahojte...neviete náhodou, kde sa ešte dajú takéto vrecká kúpiť okrem týchto obchodov, lebo nikde ich nemajú dostupné a najradšej by som kúpila 10ks...ďakujem 🙂

ericca2
6. máj 2016

@ika2020 ja som tieto farebne objednavala z anglicka cez ebay.co.uk
Objednala som 10 ks za 25 eur. Ak by si chcela, mam 4 ks volne a vedela by som ti ich posunut. Alebo kukni ten ebay. Su tam rozne.

farkash
8. jún 2016

@ericca2 Dobrý,nahodo ešte nemáte tie vrecka na viživu ?

ericca2
9. jún 2016

@farkash dobry den, zial uz nie.