Ahojte. Chcem sa opýtať, keď v týchto teplách ide malého kočíkovať manžel alebo moja mama a na vychádzke vysmädne, môžu mu dať zo striekačky napiť dojčenskú vodu (Lucka/Rajec). Ak áno, teba ju vopred prevariť? Rajec píše na obale, že nie. Ďakujem
@arcticcode A ako "fajnovo". V kamionoch v PET flasiach a nikto nevie ako dlho.🙄
Ja by som radsej prevarila vodu z vodovodu. Vo vode z plastovych flias (ci dojcenska ci nedojcenska) je niekolkonasobne viac mikroplastov ako vo vode z vodovodu.
My sme nasmu davali uz v piatich mesiacoch vodu z vodovodu raw a dodnes zije bez ujmy.
My sme tiez vsetci vyrastli na vode z vodovodu a nic nam nie je 🙂 inak som robila v jednom obchode kde spociatku chodila hygiena kazdeho pol roka,potom castejsie kvoli lucke dojcenskej lebo vzdy v nej boli nejake bakterie takze urcite by som ju v zivote nekupila ..ako ani ziadnu balenu vodu pre dieta radsej prevarim doma vodu a mam istotu a nemusim platit za prevarenu vodu ktora neviem co obsahuje..a este k tomu ked k nam hygiena potom co nasla v lucke bakterie zacala chodit ako na harmonike a brat cele palety kvoli tomu ze bola nepredajna..balenu vodu nepijem vobec ale je to fakt na kazdej mamine ja mam zlu skusenost kvoli hygiene zato to nebudem nikdy kupovat ..ine vody testovali aj na inych predajniach a maloktora dopadla dobre..niektore mali podla hygienika bakterie celkom ok takze varka sa nestiahla :-O verim ze uz je to lepsie ako pred dvoma rokmi ale aj tak uz ma to odradilo..
@arcticcode prodim ta aka uvarena?? Obycajna voda to je. Urcite by som vselijake Lucky a podobne nezmysly prevarila. To je obycajny biznis pre nerozmyslajucich.
Ja a používam dojčenská vodu a aj tú prevaram
Ta Lucka aj chuti po plastoch.
Ďakujem za infá o vodách.
To podanie striekačkou je podľa vás OK? Alebo ako by ste to riešili vy?
Koľko ml je vhodné na uhasenie smädu? Alebo pokiaľ pije, dovtedy dávať?
@stanulienkat Tak na co kupovať obyčajnú vodu v PET flasi a platiť za to iste 2x.😀😉
Na nete nájdete niekde test vôd. Treba si pozriet. Od čistej vody to má ďaleko. Skladovanie vonku na slnku je úplne top. Čiže prevariť doma a do fľaše s ňou... ( Inak ja som tiež dávala lucku... Kedysi)
@malfea nas pije z poldecaka. Zena to videla raz na dajakom videu. Dobry napad
Prevarit treba vodu z vodovodu, dojcenska je dojcenska, tu varit netreba (uz totiz je uvarena)