Rozmyslam nad kupou ale nikde som nenasla ziadne recenzie. Tak ma zaujima ci je to sikovna vecicka alebo zas dalsia ..., co mi zapadne v kuchyni prachom.
@stary_ujco s celym konskym povozom... radsej lepsie citaj, ked uz komentujes, nie je to len mixer....
@nikoletka8090 s tými poslednými 2 slovami si to prehnala. A poriadne.
@nikoletka8090 porozmyslaj najskor nad tym, co robis ty ;)
@ivanya a inak ano, je to LEN obycajny mixer s mnozstvom reklamnych dirstov okolo, aby presvedcili ludi bez IQ o tom, ze to nie je len mixer 😀
@maslenka47 No kedze sa s tym daju robit polievky, kase, omacky, tak to bude "mixer co aj zohrieva"... paci sa mi kompaktnost a jednoduchost pouzitia.
Ale vidim, ze tu sa fakt neoplati nic opytat, lebo sa bud clovek s konom zrazil alebo ma male IQ 😀
@nikoletka8090 Nie myslela som to na seba, kedze jeden mi tu napisal, ze som sa s konom zrazila a druha zase, ze je to len mixer s mnozstvom reklamnych dristov, ktore maju presvedcit ludi s nizkym IQ, ze to nie je len mixer. Takze tak.
Rád sa nechám poučiť, čo okrem mixovania tento mixér ešte dokáže...
A tá zrážka s koňom bola myslena s nadsazkou a humorne, ale tak nie každý je na tento druh zartovania. Tak ak si to niekto pozaduje, tak posielam zrazenemu, teda urazenemu stadu (naschval nepíšem coho) jedno voňavé ospravedlnenie...
Mixér za 70 eur? Si sa s koňom zrazila?