Čaute baby, poradte mi prosím dáke inšpirácie na večeru pre syna, okrem kaši, a čímkoľvek natreté pečivo tiež mu nejde, jedine suché.. :(
kludne to, co mal na obec - cestoviny s omackou, zeleninovu polievku - zeleninu s ryzou - nasim ak sa zvysilo z obeda, tak som dala....
Co je zle na suchom pecive? Nas chce vsetko suche. Takze mava na veceru suche cestoviny (striedam rozne bezlepkove druhy), chlieb - k tomu mu davam kusky zeleniny, parenice (iny syr teraz nezje), avokado, alebo varenu kukuricu. Robievam wafle, alebo palacinky - zje len suche, robim bez cukru. A velmi rad ma placky pecene v rure - brokolicove, tekvicove, mrkvovo cuketove, cuketove, zemiakove mu az tak nechutia. Obcas polievku si da na veceru.
v tomto obdobi nas este jest chcel 🙂, takze vacsinou jedol opat polievku alebo druhe co mal na obed, pecivo, kasu, musli, to boli krasne casy
V tomto obdobi u nás boli cestoviny topka 😅 iba som uvarila zeleninu vždy inu cestoviny zasypala syrom a na tomto ficala fakt dlho
Náš fičí na cestovinach, raz špagety, raz špirály či mašle... máme domáce omáčky, tak väčšinou s tým, no často chce len suché. Tiež miluje ryžu. Najradsej ma suchú, ale zje ah s hráškom ( klasika bonduel konzerva) alebo mu do ryze nastrúham mrkvu , či brokolicu... Kaše a pečivo tiež nemusí
Kľudne aj to čo jedol na obed, polievka či druhe jedlo