Poradíte mi čo dávať 8 mesačnému na večeru? O šiestej mu dám kašu a o ôsmej ked idebspať ho dokojím a on sa aj tak kazde dve hodiny budi. Predtym spaval cele noci 😭. Čo ke vhodne okrem kaší na veceru?
Nie nie je to jedlom. Ano. Je to len obdobie. Ani nebudete vrdiet ako a bude mat dva roky a prespi celu noc alebo sa zobudi len raz. ;)
@ivangeline no nemam taky pocit 🤦♀️.
@lenka7875 vies co, nam prve dve deti okolo roka toto robili, casto hore. A dokonca aj tak, ze nie a nie uspat, 3 hodiny pochodovali po postielke, na prasky som bola. A tretie nam krasne spalo pol roka, nadhera, a teraz ma 12 mesiacov a od 8m som KO, proste sa budi kazde 2-3 hodiny. Skusam mu davat aj z obeda zvysok, aby nemal tazku kasu na veceru, teraz konecne zacal aj viac vody pit, ale nezmenilo sa nic. Ked ma lahku veceru, este horsie, to je hladny a ked ma kasu, tak ho asi smadi...
Ale skor si myslim, ze je to o tych podnetoch, ze objavuju, vnimaju viac, nas zacina chodit. A vsetko v spanku spracuva. To moze byt x pricin a nemusi to vobec suvisiet s jedlom. Takze neviem. Nam pomohlo to len nejak preckat. A pri tretom to nebude ine. Prespali nam celu noc az vtedy, ked sme im zrusili cumel, teda v 2,5 roku, dovtedy sa budili, aj ked som uz nekojila. Niekedy si cucli vodu, inokedy stacilo podat cumel.
@lenka7875 to nebude večerou proste sa mu zmenil spánok u nás to trvalo skoro rok ale problém bol v tom že mal alergiu na mlieko čo nemusí byt vás prípad môžu mu ísť zúbky