Ahiojte čo môžem dať malej na večeru ? Výživu alebo postruhat mrkvu ? Vôbec neviem kase chcem tiež skúsiť.. môžem napríklad uvariť ryžu rozmixovať s vodou?lebo kojím a nemám toľko mlieka na kasu a umelé nechcem dávať ďakujem
@lisacka1 Tak jej jablko nedávaj. Teraz veľa čerstvého ovocia v ponuke nie je, ale sú napr hrušky, rôzne výživný
Na stolicu je výborná Slivková stáva, normálne kúpiš v DM-ke
Alebo aj Slivková výživa
Na zmäkčenie stolice je suoer napr aj karfiol či brokolica, ale len ruzicky, nie hlubiky
Skús tu slivkovu stavu
Normálne by som uvarila zemiak vajecny zltok pridala hrasok cuketu a urobila z toho pyré
Máš to hotové raz-dva
Ovocie by som na večeru nedávala len toľko, ja som na večeru dávala kaše mliečne nemliecne z dm, doteraz ma najradšej gerber slivkovu
8-mesacny syn jedol zemiak, tekvicu, cuketu, brokolicu, karfiol, kalerab, mrkvu, bataty, petrzlen, maso kuracie, morcacie, zajacie, cestoviny, pecivo, ryzu, ovsene vlocky, jacmenne krupy, banan, hrusku, jablko. Maslo som mu v tom veku este nedavala. Takze mas na vyber vela veci, ktore mozes kombinovat.
@lisacka1 ked mas zavedeny jogurt tak kludne daj aj maslo to sa uz od 8 mesiacov moze. A kludne aj chlebik, ja davam domaci kvaskovy a bud dam ghee maslo ked robim pomazanku alebo obyc maslo. Mozes dat aj cisto uvarene zltko na chlebik alebo len roztlacit avokado (inak z avokada je makka stolica ak mate s tymto problem tak urcite je avokado super davat)
Ja dávam od ukončeného 5.mes na večeru Nutrilon kasu. Vždy jej dám o 30ml viac vody ako sa má dať aby to mohla piť cez flasu. Je to moje 4.dieťa a všetkým som robila túto kašu na večer. Pred spaním ešte kojím.
@lisacka1 fuj, ty by si jedla rozmixovanu ryžu s vodou? No neveriiiim
Veď jej daj to čo na obed, normálne zeleninu s maskom, alebo zeleninu s vajecnym zltkom, máš na vyber toľko kombinácii