Večera pre 15-mesačné dieťa

ninkiis
17. júl 2024

Ahojte, malá už od 10m v noci neje, iba večera má kašu, vydrží pekne do rána, v poslednej dobe však už moc nechce, tak si idem po tipy na večeru, ktorá dobre zasýti… chlieb/rožok? Čo dávate detičkam? Vdaka

tamta
17. júl 2024

@ninkiis mozno chce práve niečo menej sýte, lebo su teploty 30+?
Ja by som skusila aj kremovu zeleninovú polievku...

ninkiis
autor
17. júl 2024

@tamta to trvá už dlhšie, len sa to postupne zhoršuje , ale skusim vďaka.

lucia13022023
17. júl 2024

Všetko si robím domáce a prispôsobené veku, to len aby sme predišli konspiraciam. Malý bude mať 17m
Chlebik s nátierkou - vajickova, syrova, rybyckova, avokadova, mrkvová, lucina. Ku každému chlebu ma zeleninu.
Muffiny - syrové, vajickove
Praženica, omeleta, zapečené tousty, tortilly, cestovinove šaláty, kuskusovy šalát...

tim23
17. júl 2024

@ninkiis ja dávam mlieko ešte malému

ninkiis
autor
17. júl 2024

@lucia13022023 ďakujem moc ❤️ rybyckovu robis z coho prosim 🙂

andreatytler
17. júl 2024

10 mesiacov je este dost skoro na chlieb s pomazankou.
Ja som davala naze jedla az od 1 roku aj to skor na ochutnavku ako na zasytenie.
Este by som ostala pri prikrmoch zelenine, ovoci na formu polievky, privarky. Vajicko podla mna prilis tazke na veceru.

andreatytler
17. júl 2024

@ninkiis sorry, teraz citam ze dieta ma 15 mesiacov a nie 10. Tak to uz by som skusila chlieb

ninkiis
autor
17. júl 2024

@andreatytler v pohodičke 😁

susitko
17. júl 2024

@ninkiis a co kase?hrachova,krupkova,krupicna,ryzova,psenova....najedia sa vsetky deti aj muz.akurat teda tomu najmensiemu neosolim.a muzovi este doplnim o maso,vajce,atd.potom natierky.ja aj polievky viem dat.

hederamonstera
17. júl 2024

Moj mal domace gnocci s paradajkovou omackou s lucinou a syrom. A dezert melon😀 ma 14m

ninkiis
autor
18. júl 2024

Dakujem baby 🙂

cali2016
21. júl 2024

@ninkiis moja kaše nikdy nechcela.V tom veku som dávala cestoviny na rôzny spôsob, zeleninové/kuracie rizoto, rajčinová polievku, praženicu, sladký zemiak zapečený, tarhoňu so zeleninou.