ahojte,mam takyto problem.Moja dcerka bude mat coskoro 9.mesiacov,cez den celkom pekne spapa co ma,ale ked jej davam vecer papat,tak vobec nechce.Naposledy sa napapa okolo 16-16:30 a potom az rano okolo 7.Neviete mi niekto poradit co mam robit aby mi papala aj vecer pred buvanim?
@jarunka111 no rano ked vstane jej dam UM,potom presnidavka,na obed zeleninka,potom zase UM a vecer kasicku
@julianka777 tak ak má v jedálničku zastúpené aj UM, ovocie, zelenina aj mäsko? tak sa naozaj pekne napapá a večer už nemá taký apetít 😉 To by som potrebovala aj ja, lebo večer by som zožrala aj chladničku (pardón za výraz) 😒
@jarunka111 dakujem 😀 aspon sa uz nebudem nad tym stalr zamyslat a hladat problem 😖 s tou ladnickou sme na tom rovnako 😀
@julianka777 veď keď prespí pekne celú noc a nepýta si, tak by som v tom nevidela nejaký problém. A zvlášť, keď sa pekne napapá cez deň, tak v tom nebude nejaké nechutenstvo alebo niečo "nenormálne", len proste viac nepotrebuje 😉 A čo jej dávaš o tej 16h. a čo by si chcela, aby papala pred spaním? Kojíš či UM dávate?