Večer mi už nechce papať. Čo mám robiť?

julianka777
11. mar 2011

ahojte,mam takyto problem.Moja dcerka bude mat coskoro 9.mesiacov,cez den celkom pekne spapa co ma,ale ked jej davam vecer papat,tak vobec nechce.Naposledy sa napapa okolo 16-16:30 a potom az rano okolo 7.Neviete mi niekto poradit co mam robit aby mi papala aj vecer pred buvanim?

jarunka111
11. mar 2011

@julianka777 veď keď prespí pekne celú noc a nepýta si, tak by som v tom nevidela nejaký problém. A zvlášť, keď sa pekne napapá cez deň, tak v tom nebude nejaké nechutenstvo alebo niečo "nenormálne", len proste viac nepotrebuje 😉 A čo jej dávaš o tej 16h. a čo by si chcela, aby papala pred spaním? Kojíš či UM dávate?

julianka777
autor
11. mar 2011

@jarunka111 no rano ked vstane jej dam UM,potom presnidavka,na obed zeleninka,potom zase UM a vecer kasicku

jarunka111
11. mar 2011

@julianka777 tak ak má v jedálničku zastúpené aj UM, ovocie, zelenina aj mäsko? tak sa naozaj pekne napapá a večer už nemá taký apetít 😉 To by som potrebovala aj ja, lebo večer by som zožrala aj chladničku (pardón za výraz) 😒

julianka777
autor
12. mar 2011

@jarunka111 dakujem 😀 aspon sa uz nebudem nad tym stalr zamyslat a hladat problem 😖 s tou ladnickou sme na tom rovnako 😀