Varíte 6-mesačným aj polievky?

vrnk_1116
2. aug 2023

Boli sme na poradni u pedi a kázala nám začať zeleninou a postupne pridávať polievky. Mala som toľko otázok len ona sa ponáhľala 🙊🤷.

Baby varíte polievky? Ak áno aké? Neviete ako to bolo myslené?

han_ka11
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
basulaak
2. aug 2023

@vrnk_1116 napr tekvicova so smotanou, hraskova, mrkvovy krem, brokolicova. Take tie mliekom/smotankou zahustene detske mixovane. 🙂alebo som nahadzala vsakovaku odskusanu zeleninku a kusok maska a mal taky “eintopf”. 👍 aj strukoviny mu takto vies zamiesat pomalinky a zmixovat. Ak toleruje na brusko.

bluemoon24
2. aug 2023

@vrnk_1116 ja jsem davala kureci a zeleninove vyvary s rozmackanou zeleninou

beata_k
2. aug 2023

@vrnk_1116 6 mesacnemu dojcenemu nie. To len ochutnaval po lyzickach zeleninovy prikrm. (mixovanu jednodruhovu zeleninu)

gabika128
2. aug 2023

@vrnk_1116 načo si takto komplikovať život 😁 v troške vody uvariť zeleninu, popučiť alebo pomixovať a hotovo. Zeleninu pridávať postupne, neskôr myslim že sa už aj ryža a cestoviny, mäsko pridalo. Moje najobľúbenejšie obdobie varenia pre deti, všetko v jednom hrnci a vždy zjedli 😂

sofia1979
3. aug 2023

@vrnk_1116 zatiaľ dávaj mi zeleninu začni od mrkvicky

anickaaa6aaa
3. aug 2023

@basulaak 6m dieťaťu dávať smotanové polievky? Fakt?

taktotedanie
3. aug 2023

Normalne daj varit nejaku zeleninu trochu masla urob vyvar a deobnu cestovinu alebo posekane rezance
Alebo normalne vyvar

ninah1486
22. aug 2023
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

Polievky robievam veľmi často, príkrmy tiež ale príkrm kúpim sem tam aj nejaký od sunaru.

henka123123
22. aug 2023

Ja som polrocnemu davala polievky normalne co sme my jedli len boli menej osolene okorenene..a klasika kuracia polievka.zeleninova s pismenkami.vajickova.neskor hokajdo kremova.spenatova kremova.polievka z cervenej sosovice mojim velmi chutila

beahavala
23. aug 2023
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

ja som si syna dosť naučila na polievky takže tie mu varím obdeň