Boli sme na poradni u pedi a kázala nám začať zeleninou a postupne pridávať polievky. Mala som toľko otázok len ona sa ponáhľala 🙊🤷.
Baby varíte polievky? Ak áno aké? Neviete ako to bolo myslené?
@vrnk_1116 napr tekvicova so smotanou, hraskova, mrkvovy krem, brokolicova. Take tie mliekom/smotankou zahustene detske mixovane. 🙂alebo som nahadzala vsakovaku odskusanu zeleninku a kusok maska a mal taky “eintopf”. 👍 aj strukoviny mu takto vies zamiesat pomalinky a zmixovat. Ak toleruje na brusko.
@vrnk_1116 ja jsem davala kureci a zeleninove vyvary s rozmackanou zeleninou
@vrnk_1116 načo si takto komplikovať život 😁 v troške vody uvariť zeleninu, popučiť alebo pomixovať a hotovo. Zeleninu pridávať postupne, neskôr myslim že sa už aj ryža a cestoviny, mäsko pridalo. Moje najobľúbenejšie obdobie varenia pre deti, všetko v jednom hrnci a vždy zjedli 😂
@basulaak 6m dieťaťu dávať smotanové polievky? Fakt?
Normalne daj varit nejaku zeleninu trochu masla urob vyvar a deobnu cestovinu alebo posekane rezance
Alebo normalne vyvar
Polievky robievam veľmi často, príkrmy tiež ale príkrm kúpim sem tam aj nejaký od sunaru.
Ja som polrocnemu davala polievky normalne co sme my jedli len boli menej osolene okorenene..a klasika kuracia polievka.zeleninova s pismenkami.vajickova.neskor hokajdo kremova.spenatova kremova.polievka z cervenej sosovice mojim velmi chutila
ja som si syna dosť naučila na polievky takže tie mu varím obdeň