Dobrý večer, prosím vas tie, ktoré máte miomat a varíte v ňom prikrmy. Zvyknete na 25 min programe variť pre deti aj teľacie či kuracie mäso nakrájané na kúsky? Ja si myslím po ochutnani, že v pohode. Iba nikde v oficiálnych receptoch nevidím žiadne recepty s mäsom do Miomatu a zatiaľ sa mi nikde na internete nepodarilo nájsť bližšie info, a cez víkend ťažko zistím od výrobcu info. Ďakujem vam vopred za info.
Ja by som v miomate mäso nerobila, nejako tomu neverím... kuracine by to mohlo stačiť, ale ostatným mäsám skôr nie.
@petruldo škoda, myslela som, že je to predovšetkým aj na varenie detskej výživy, keby som to vedela, možno by som kúpila niečo iné, kde môžem normálne variť bez obáv aj akýkoľvek druh mäsa do výživy... Ja som tam dávala na malé kúsky mladé teľacie bio mäso a po ochutnani v pohode, no radšej budem teda variť predtym zvlášť to mäsko...ja keď som chutnala surové nebolo, mne miomat zcasti príde aj ako tlakovy hrniec, informujem sa aj priamo u výrobcu. Ďakujem Vám.
Ahoj, dozvedela si sa prosím ci sa v miomate môže variť mäso? Tiež nikde nevidím recepty s mäsom tak neviem... Ďakujem
miomat mám, ale mäso som v ňom nerobila. viem že v avent parnom hrnci mäso paria dávajú samé mäso a po skončení znova so zeleninou.
kuracine 25 min aj môže stačiť, teľacie no neviem. a tiež si myslím, že miomat na varenie mäsa nieje určený