Varenie pre dieťa

14. jún 2024

Ahojte, prosím o skúsenosti, bez zbytočných súdov 🙂 môj manžel je kuchár, varí rád v práci, aj pre mňa doma. Moje kuchárske schopnosti sú tým pádom biedne, viem spraviť francúzske zemiaky a základné polievky aj to väčšinu podľa receptov na nete 😀 mali ste to niektorá takto a naučili ste sa potom variť pri dieťati? Ja nielen že to moc neviem, ale nemám k tomu ani vzťah. Domáce práce milujem, akurát to varenie je utrpenie…

lenkakoc444
14. jún 2024

Ja to mam tak isto. Varenie neznasam a neviem to 🙂 varim takmer vsetko podla receptov kt. si o 2 dni nepamatam. Nemam k tomu vztah , ale nieco jest musime. Kedze som na RD tak varim takmer kazdy den. Ale nebavi ma to, robim to preto lebo chcem aby maly jedol domacu stravu a priatel robi cize je odveci aby prisiel domov a varil ( co obcas aj tak robi)

lneviemmeno
14. jún 2024

Mám to rovnako 😂 ani nie že neviem variť, ale nemám ešte skusenosti, mám 21r a 4-mesačne dieta tak sa toho riadne bojím 😄 keď si nejaký recept nájdem tak vždy mi vyjde bez problémov, ale varenie ma nebavi, no viem že to musím zmeniť čím skôr.

januska12323
14. jún 2024

Deťom stačia základné veci a to sa dokážeš naučiť aj z internetu poprípade ti manžel pomôže. Keď to v sebe nemáš aj tak budeš používať recepty a variť čo najmenej.

banalu
14. jún 2024

Vobec sa tym netrap, aj keby si bola ta najvychytenejsia gazdinka siroko daleko, je asi tak 90% sanca, ze cokolvek uvaris od obycajnej mrkvicky na pare az po detsky gurmansky zazitok, ze to tvoje dieta aj tak nezje a neskor dokonca ofrfle ci rovno bez ochutnania zahlasi - mne to NECHUTI 😂😂😂
Tych zvysnych 10% su deti co zjedia cokolvek, bez ohladu ci ich mama ne/vie varit 😉

cookie29
14. jún 2024

deti jedia naparene, popucene, neslane, nekorenene, len omastene.... takze je to jednoduche. A uprimne, ako pise @banalu 90% Ti to krasne vypluje do tvare, texto 🙂 mrkvicka po celej kuchyni.