Ahojte, prosím o skúsenosti, bez zbytočných súdov 🙂 môj manžel je kuchár, varí rád v práci, aj pre mňa doma. Moje kuchárske schopnosti sú tým pádom biedne, viem spraviť francúzske zemiaky a základné polievky aj to väčšinu podľa receptov na nete 😀 mali ste to niektorá takto a naučili ste sa potom variť pri dieťati? Ja nielen že to moc neviem, ale nemám k tomu ani vzťah. Domáce práce milujem, akurát to varenie je utrpenie…
Mám to rovnako 😂 ani nie že neviem variť, ale nemám ešte skusenosti, mám 21r a 4-mesačne dieta tak sa toho riadne bojím 😄 keď si nejaký recept nájdem tak vždy mi vyjde bez problémov, ale varenie ma nebavi, no viem že to musím zmeniť čím skôr.
Deťom stačia základné veci a to sa dokážeš naučiť aj z internetu poprípade ti manžel pomôže. Keď to v sebe nemáš aj tak budeš používať recepty a variť čo najmenej.
Vobec sa tym netrap, aj keby si bola ta najvychytenejsia gazdinka siroko daleko, je asi tak 90% sanca, ze cokolvek uvaris od obycajnej mrkvicky na pare az po detsky gurmansky zazitok, ze to tvoje dieta aj tak nezje a neskor dokonca ofrfle ci rovno bez ochutnania zahlasi - mne to NECHUTI 😂😂😂
Tych zvysnych 10% su deti co zjedia cokolvek, bez ohladu ci ich mama ne/vie varit 😉
Ja to mam tak isto. Varenie neznasam a neviem to 🙂 varim takmer vsetko podla receptov kt. si o 2 dni nepamatam. Nemam k tomu vztah , ale nieco jest musime. Kedze som na RD tak varim takmer kazdy den. Ale nebavi ma to, robim to preto lebo chcem aby maly jedol domacu stravu a priatel robi cize je odveci aby prisiel domov a varil ( co obcas aj tak robi)