Ahojte
Prosím vás v čom kŕmite svoje 4 mesačne dieťa? Moje teda ešte nesedí tak zatiaľ používam vajíčko ale vraj to nieje dobre. V stoličke ešte sama sedieť nevie.
Prikrmujem na odporučenie pediatričky.
Kojaci vankúš alebo lehatko.
Vo vajicku je to ok. Ved je to poloha pri ktorej nesedi. Su potom take stolicky kde sa nastavuje sklon a dieta tam ma polohu ako vo vajicku.
Ja som ani jedno take male dieta neprikrmovala 🙈 obidvaja mali cca 2 tyzdne pred 6m. Starsia uz vtedy sedela a mladsieho som krmila v babybjorne kym si nesadol. Urcite je lepsia varianta krmit vo vajicku nesediace dieta, ako ho “nasilu” posadit niekam do nepolohovatelnej stolicky.
Takze za mna vajicko OK
Ja v polohovateľnej stoličke. Ale ak nemáš, tak vajíčko je na to fajn 😊
V babybjorne (hojdacie kresielko) alebo vajko. Ved to tam nebude jest vecne, neublizi mu to.
mali sme lehatko babybjorn a prve prikrmy v tom... ale teda my sme zacali az v 7.m cize uz to fyzicky bolo nieco ine. Ale pokial viem tak aj mamicky co prikrmovali skor, pouzivali nieco podobne...
V lehatku ale potom sme kúpili polohovaciu stoličku peg perego prima pappa 🙂
mala som stoličku a v nej, dala sa dať do lahu
Hojdacie kresielko, ktoré som vtedy proste "zaistila" aby sa nehojdalo
Podľa teba aký je rozdiel medzi vajíčkom a niečím iným? V aute môže sedieť, ale kŕmiť sa nie?
4 mesačne dieta uz prikrmujes ? A kam sa ponahlaš? Až po ukončeni 4 mesiaca sa zaraďuju prve príkrmy... ale aby som bola k teme, ja som mala polohovateľnú jedalensku stoličku
mala som taku hojdaciu stolicku, nieco taketo https://alinda.sk/vibrujuce-lehatko-s-melodiou?... nemusis kupovat drahe