je to kuracie maso, nesmrdelo ale je lepkave... je toto normalne? varila som aj pre dieta... a varene je v čistej vode
nie, nepridala a teraz nesmrdi... možno trochu kym sa varilo...
ked si ho davala varit bolo lepkave? umyla si ho riadne? smrdelo? Ak nie tak moze byt lepkave na povrchu ak sa rozvarilo vo vode... ale tazko povedat... vyskusaj a uvidis... predpokladam ze su to kuracie prsia a niekedy su az zelatinove :D
su to stehna, ano, može to byt aj tym že sa rozvarili, maš pravdu simca, ale nikdy skorej sa mi toto nestalo...
pred pripravou nesmrdelo..
Ak máš pochybnosti, radšej ich nekonzumuj. Tak by som sa radšej zariadila ja.
Velakrat sme robili varene maso, ci uz psovi alebo malej ako prikrm. Nikdy lepkave nebolo, ked ho rozvaris, sa rozpadava, nema byt preco lepkave. Podla mna bolo uz predtym. Najskor bude pokazene.
domáce kuracie mäso je lepkavé a má inú konzistenciu taku tuhsiu.
tak baby, dakujem.
bolo to kupene maso, chladene..
lepšie som ho zahodila.
nikdy sa nevie, taka je doba, že kupujeme aj odpad, Bohužial.
Stačí si pozrieť uniknuty dokument z jednej nemeckej fabriky ako sa vyrába to úžasné prossiutto ktoré ľudia tak s obľubou kupujú nakrájané na plátky v lidli a pod..ako sa to vyrába..nie susenim niekoľko mesiacov ako deklarujú..ale pekne krásne z kadejakých zvyškov ktoré pekne lepia dokopy lepidlom na mäso a ukladajú do foriem...potom to pekne krajanu.
Nie je totiž možné aby mäso z jednej časti malo viacero farieb..bohužiaľ toto ľudia nevidia.A keby ľudia vedeli čím sa kŕmi hydina určená na rýchlu porazku rozmysleli by si vi to dajú do úst.
@inull5 tak to by som si pozrela 🙂)))
@simca06022011 no dávali to kedysi čo dávajú na STV2 dokumenty čo sa týka stravy,spotrebiteľov..A skus možno aj Google ti ukáže..lepidlo na mäso..
nemám skúsenosť... nesmrdí ani teraz,? nič si k nemu nepridala