Ahojte dievčatá, cheme si kúpiť umývačku vstavanú s panelom. Neviete mi poradiťnejakú dobrú a lacnú? Cena max do 300 € .Dakujem
My sme mali wirpoolku vyše 6 rokov, každý den som min. Raz umyvala, teraz mame boschku, záruka 5 rokov za 400 ecok, kupovana v blave v TPD
@lulu_lu ahojky, my mame BEKO, tiez stala okolo 500 ale pred 3 rokmi, takze urcite bude uz teraz lacnejsia, takisto mame 5 rocnu zaruku 🙂 jaj k nezaplateniu vecicka 😉
ja chcem túto Beko, spotreba 9l vody http://www.datart.sk/Umyvacka-riadu-BEKO-DSFS-6...
My máme Indesit.. manžel vyhlásil, že na umývačke sa nie je až tak veľmi čo pokaziť, oprava by tiež nebola drahá, tak sme sa rozhodli pre lacnejšiu značku. Je v pohode, frčí už 4 roky, nič jej nechýba. Ale napríklad práčku už máme Bosch, tam sme hľadeli na kvalitu...
@lulu_lu Lebo prve nase spotrebice boli Whirlpool(to vies, boli sme mladi, hypoteka na krku a rozhodovala najma cena), ale tie spotrebice za niekolko malo rokov postupne odisli a ten vyzor bol takisto otrasny(vsetko zazltnute, poodlamovane plasty), proste totalna nekvalita.
Moja mama sa takisto nechala nachytat, a takisto zla skusenost, umyvacka stale pokazena, so zlym vykonom.
Ved asi pre nieco su tie vyrobky take lacne.....
my mame momentalne takmer vsetky väcsie spotrebice gorenje-chladnicku, vstavanu indukcnu+vstavanu ruru, vstavanu umyvacku, akurat pracku mame whirpool. Zatial som spokojna, ale cenovo sme urcite nad tych 300 €, umyvacka vysla cez 600€. Lacnejsiu ako 400-500€ nam ani nik moc neodporucal. Predsa len, pouzivat ju budes prakticky stale(ako aj pracku)-u nas ide aj 2x denne.
Určite odporúčam Electrolux alebo Beko už len kvôli spoľahlivosti a veľmi kvalitnému servisu.
ja mam tuto z ikei a uplne v pohode http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/1024...
Beko nikdy nedporučujem je to lacná značka a nekvalitná ..S bosch alebo whirlpool sa nedá porovnať. 🙂
Ale ja som to riešil cez akcie v Nay kde mám zlatú kartu a ešte je nový shop s názvom ww.sunmaxi.sk kde ti dajú vždy zľavu ak zavoláš. Nay je preto dobrá že si vieš všetko pozrieť. Ináč objednal som si aj z levne elektro digestor vo výpredaji z 1100 eur zlacnený na 600 eur. Namontoval som si ho o 3 mesiace po kupe a nedá sa otvoriť mechanizmus. Reklamáciu mi neuznali, mal som si že vraj vyskúšať. No sranda .
@lulu_lu podla mna kombinacia dobra a lacna neexistuje. Dnes sa bohuzial vyrabaju veci tak, aby sluzili max 5 rokov a zacnu odchadzat suciastky (hlavne pri tych lacnejsich veciach aj skor). Vstavanu s prednym panelom (lebo ja planujem tiez kupovat-stara mi zacina odchadzat) som videla od 530 eur vyssie (bosch)