Umývačka riadu do 300 eur

lulu_lu
29. sep 2013

Ahojte dievčatá, cheme si kúpiť umývačku vstavanú s panelom. Neviete mi poradiťnejakú dobrú a lacnú? Cena max do 300 € .Dakujem

sisaha
29. sep 2013

@lulu_lu podla mna kombinacia dobra a lacna neexistuje. Dnes sa bohuzial vyrabaju veci tak, aby sluzili max 5 rokov a zacnu odchadzat suciastky (hlavne pri tych lacnejsich veciach aj skor). Vstavanu s prednym panelom (lebo ja planujem tiez kupovat-stara mi zacina odchadzat) som videla od 530 eur vyssie (bosch)

lulu_lu
autor
29. sep 2013

@sisaha na andreashop som videla za 300 ale neviem aka je, Bosch

tenerifka
29. sep 2013

Len nie Whirlpool..........

@sisaha Ja mam takisto vyborne skusenosti so spotrebicami Bosch....

xenicka13
29. sep 2013

My sme mali wirpoolku vyše 6 rokov, každý den som min. Raz umyvala, teraz mame boschku, záruka 5 rokov za 400 ecok, kupovana v blave v TPD

sisaha
29. sep 2013

@lulu_lu daj link

patrisha2801
29. sep 2013

@lulu_lu ahojky, my mame BEKO, tiez stala okolo 500 ale pred 3 rokmi, takze urcite bude uz teraz lacnejsia, takisto mame 5 rocnu zaruku 🙂 jaj k nezaplateniu vecicka 😉

xxxxxnnnnn
29. sep 2013

ja chcem túto Beko, spotreba 9l vody http://www.datart.sk/Umyvacka-riadu-BEKO-DSFS-6...

lulu_lu
autor
29. sep 2013

@tenerifka preco nie whirpol? Mam sporak tej znacky vstavany a indukcnu dosku

sashabb
29. sep 2013

@lulu_lu my máme všetko od whirpool, čiže aj umývačku, no vraj išla táto značka s kvalitou dole.

lulu_lu
autor
29. sep 2013

@sashabb nie si spokojna?

sashabb
29. sep 2013

@lulu_lu my už máme všetky spotrebiče cca 8rokov, ale je pravda, že umývačka aj rúra boli už pokazané. 😒 No dali sme ich opraviť a fungujú už pár rokov bez problémov ďalej (ťuk ťuk 😀 )

jamabe
29. sep 2013

My máme Indesit.. manžel vyhlásil, že na umývačke sa nie je až tak veľmi čo pokaziť, oprava by tiež nebola drahá, tak sme sa rozhodli pre lacnejšiu značku. Je v pohode, frčí už 4 roky, nič jej nechýba. Ale napríklad práčku už máme Bosch, tam sme hľadeli na kvalitu...

tenerifka
29. sep 2013

@lulu_lu Lebo prve nase spotrebice boli Whirlpool(to vies, boli sme mladi, hypoteka na krku a rozhodovala najma cena), ale tie spotrebice za niekolko malo rokov postupne odisli a ten vyzor bol takisto otrasny(vsetko zazltnute, poodlamovane plasty), proste totalna nekvalita.
Moja mama sa takisto nechala nachytat, a takisto zla skusenost, umyvacka stale pokazena, so zlym vykonom.
Ved asi pre nieco su tie vyrobky take lacne.....

matkamirko
29. sep 2013

my mame momentalne takmer vsetky väcsie spotrebice gorenje-chladnicku, vstavanu indukcnu+vstavanu ruru, vstavanu umyvacku, akurat pracku mame whirpool. Zatial som spokojna, ale cenovo sme urcite nad tych 300 €, umyvacka vysla cez 600€. Lacnejsiu ako 400-500€ nam ani nik moc neodporucal. Predsa len, pouzivat ju budes prakticky stale(ako aj pracku)-u nas ide aj 2x denne.

hahun
10. okt 2013

Určite odporúčam Electrolux alebo Beko už len kvôli spoľahlivosti a veľmi kvalitnému servisu.

nadula01
10. okt 2013

ja mam tuto z ikei a uplne v pohode http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/1024...

tribuluss
4. nov 2014

Beko nikdy nedporučujem je to lacná značka a nekvalitná ..S bosch alebo whirlpool sa nedá porovnať. 🙂

tribuluss
4. nov 2014

Ale ja som to riešil cez akcie v Nay kde mám zlatú kartu a ešte je nový shop s názvom ww.sunmaxi.sk kde ti dajú vždy zľavu ak zavoláš. Nay je preto dobrá že si vieš všetko pozrieť. Ináč objednal som si aj z levne elektro digestor vo výpredaji z 1100 eur zlacnený na 600 eur. Namontoval som si ho o 3 mesiace po kupe a nedá sa otvoriť mechanizmus. Reklamáciu mi neuznali, mal som si že vraj vyskúšať. No sranda .