ahojte baby,prosim vas chcem sa opytat,ked som malej 8 mesacnej dcere dala jablcko s piskotkou a o hodinu a pol som jej dala bebu moze ju z toho boliet brusko?
@xvejkax moja mama ma stale s tymto matala, ze sa to nema davat, ale je to tazko, ked sa zacina s prikrmami, vyhnut sa ovociu s mliekom 😀 😀 tak som sa spytala doktorky, ona mi hovorila, ze to je v pohode uplne a Eliske naozaj nic z toho nebolo....ale nebudem tvrdit, ze Tvojej malej nic nebude 🙂 ale moju nikdy nebolelo....
no..ja som to dala malej vcera,nejak som si to neuvedomila,ale nemala som pocit ze ju boli brusko,ale ze sa jej chce spat,ale muz hned urobil dramu,ci som normalna ze ju boli brucho...atd...tak som ostala v pomykove.
Podla mna ju brucho nebolelo z toho. To mas to iste ako keby si jej dala mliecnu kasu s ovocim.
Podla mna nie. UM sa moze pit viac menej s hocicim, ved dokonca aj po obedoch sa zo zaciatku mao "dokrmit" mliekom... Mlieko a ovocie je ok, ak je na jablko uz zvyknuta. Co urcite 🙂 Kym jej nebudes davat mlieko s citrusmi 🙂)) Skor z dacoho ineho 🙂)
ano to mate pravdu,aj ja si myslim ze ju nebolelo brusko...ale clovek nikdy nevie 😉 .dakujem za nazory. 🙂
Môže.