Ahojte, prosim mate niekto skusenost s "uciacim" poharikom na pitie ? Ma vyznam to kupovat alebo su to vyhodene peniaze? Ide o to, ze maly mi z nicoho nechce pit vodu. Jedine len po lyzickach ale uz aj to zacina byt boj lebo sa naucil tu vodu vypluvat 🤦♀️ ma 7m a poharik je sice az od 9m ale skusila by som aj ked zazrak necakam 🙄
Ja som kupila uciaci sa poharik pri prvom a za mna zbytocnost. Par raz z neho pil. Kludne vyskusaj dat zo stamperlika. Ak sa aj obleje, nevadi, je teplo.
@viky_21 ahoj moja sa naučila z normálneho pit. Z toho uciaceho nevedela pochopiť zeusi pernu pritlačiť
Blbost
@viky_21 co znamena z nicoho? Co pouzivas? A ako dlho mu doprajes ucit sa? Vidim tu velmi casto, ze maminky v panike kupuju dalsie a dalsie flasky, pohare, atd ked dieta nepije z cohokolvek po 3 (!) pokusoch. Jedna raz zasla do extremu, bola tu jej otazka, ze dieta z nicoho nepije a to od rana vyskusala 3 nove flase, co rano doviezol kurier 🙈 dieta treba nechat aj tyzden s JEDNOU flaskou, poharikom, musi pochopit system 😉 u nas je super Avent flasa so sosakom, je od 6+ ale v pohode 4m dieta sa napije bez problemov. Niektore sa to nauci ozaj ihned, ine potrebuje aspon par dni 😉 ani u jedneho babatka som problem nemala, ale ja necham, nech sa ucia, ked sa obleje, nevadi, je to cista voda a je teplucko. Uciace pohariky su za mna hlupost a cista zbytocnost, zase len marketing a tahanie penazi
ja mam dieta sice len na ceste ale fakt nechapem tymto vymyslom "uciace" neviem ake zakladne veci. Pamatam si ze ked som sa ucila pit tak z uplne najobycajnejsieho pohara, aj som si z neho aj odkusla lebo to bol nejaky tenky skleny a som tu 😂 asi si otvorim nejaky biznis s tymito uciacimi nezmyslami, budem milionarka 😎
Nas syn dost napodobnuje starsieho,takze velmi rychlo chcel pit z pohara (labkova patrola) alebo z flasky - najprv so slankou, potom aj z hocijakej pet flase
@viky_21 vyhodené peniaze, naučí sa piť z normálneho, možno by bol lepší hrnček, ktorý má uško, alebo ušká, klasický hrnček bez sosáčikov a pod. maličký, aby bol ľahký a aby sa mu dobre držal. Uvidí piť vás, naučí sa, dieťa sa učí pozorovaním.
@viky_21 Ked ti dieta nechce pit vodu, vyskusas vsetko. My sme za tych 20 mesiacov vyskusali hadam 10 roznych veci. Niektore viac a niektore menej uspesne, ale 2 uciace pohariky nefungovali vobec. Este aj neskor ked sa rozpil, som mu ich dala par krat ze nech sa zabavi (lebo on musi vyskusat vsetko nove) a odmietal z toho pit.
@viky_21 za mna vyhodené peniaze 🤷♀️ maly sa najprv ucil zo stamperlika, voda bola snad vsade 😂 ale po case sa naucil a casom sme prešli na klasický pohár 😊 zo začiatku sa zakuckaval ale naucil sa potom piť 😊
Myslíš netecuci pohár? Ten som kúpila ja, nikto z toho piť nechcel, ani starsia ani mladsia. Moja druhá dlho pila vodu normálne z fľašky, cez dudel, nerobila som si z toho hlavu. Potom aj sama začala chcieť klasický pohár, dala som jej plastový a na spodok len trošičku vody a tak sa učila, že som jej vždy priliala nanovo, naozaj len za taký naprstok.
@viky_21 my sme pouzivali Avent, ale aj normalny plastovy pohar. Moje deti vobec nepili z flasky s cumlom. Normalne od babatka, ked som im zacala davat aj vodu. Jasne, ze sa aj obliali, ale vsak sa ucili.
@viky_21 Naš synček má asi 10 pohárikov so slamkami. Učila som ho asi týždeň z pohára 2 mesiace po sebe sme skúšali, stále sa "topil". Nenechám ho predsa utopiť, aj keď má už 3 roky. Nerozumie tomu pitiu, nevie odhadnúť, koľko je dosť,odpiť si. Neriešim, naučí sa neskôr. Preto sa isto ožení 🙂
Náš pil z normálneho pohára, kým sme kúpili nejaký zázračný, už ho nebolo treba. Jasne, bolo treba pohár podrzat, ale piť sa naučil rychlo