Trojročný odmieta papať

bera123
3. apr 2022

Mamicky ahojte. Mam 3 rocneho syna od feburara chodi do skolky. Vsetko bez problemov. Posledne dva tyzden chodil bez prestavky🙏🏻len problem je v tom ze v skolke nic nepapa okrem sucheho chlebika. Pride vikend doma pekne papa ale stazuje sa ze boli brusko, ma riedku stolicu ale brusko pobolieva. Neviem ci to ma z toho ze za cely tyzden ked cely den nepapa len ked pride zo skolky ale to tiez nieke ziadna slava tak ma nejak brusko pokazene. Skusim poprosit ucitelky nech mu daju aspon trosku z toho obeda.
S bruskom mame problemy od narodenia koliky problem s kakanim zadrziavanie atd. Skusala som rozne probiotika ale pomohlo len nachvilu. Uziva aj b komplex aj sirupy na chut do jedla som davala ale nic. Mame tri jedla ktore tocime dokola. Uz som zufala 😔 riesit a dr odbery alebo je to len priebercive dieta? Dakujem

diamond007
3. apr 2022

@bera123 tak jedna vec je hnačka, to by som riešila u pediatricky... A áno, je vo veku kedy vymýšľa. Aké tri jedla zje?
Učiteľky mu vždy určite naložia aj skúšajú ho núkať.
Suchý chleba má výživovú hodnotu nula bodov. Akoze to som nikdy deťom nedala. Nachystala som vždy maly chleba s maslom, zeleninu a syr/šunku/salámu a niečo z toho musí mala zjesť aby som spravila druhý chlebík. Zatrhla by som aj suchý chlieb v škôlke, keď nebude mať chleba, možno naobed spapa aspoň niečo normálne

bera123
autor
3. apr 2022

@diamond007 Vies co on iba polievky papa. Maso zeleninu ovocie jogurty nic take nezje. Ked bol malicky papal vsetko ale uz dlhsiu dobu nic take. Tak zas hnackove to neni len som zvyknuta unho na tuhsiu stolicu. Davam mu aj zelezo v tekutej forme na prirodnej baze nakolko nema mat odkial vyzivu. Uz som fakt na nervy. Ci pockat kym to prejde toto obdobie alebo riesit. Vezmi si ze ma 98cm a vaha 13,4kg dlhu dobu ma takuto vahu.

diamond007
3. apr 2022

@bera123 ale polievky sú super, skús mu robiť zeleninové krémové. Našej strašne chutia.
Sladkosti/chrumky a pod veci nepapa?

panda6
3. apr 2022

@bera123 nejake ine vysetrenia? Celiakia, intolerancia na laktozu?

rudolfko0
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
brendaa
3. apr 2022

@bera123 ahoj rozdiel je ked mu nechuti jedlo a nemá apetit. A rozdiel ked je priebercivy. Krv u lekárky je OK? To železo má predpísané? Aj z toho boli brusko.

rudolfko0
Odpoveď bola odstránená
Zobraz