Ahojte 🙂 mozno hlupa otazka, ale radsej sa spytam, ked ste davali prvy banan (mala ma pol roka) nejak ste ho tepelne upravili ci normalne surovy ? Vsetko ostatne varim a mixujem. Dakujem😊
Ahoj, nieee.. banan sa nevari. To si ani neviem predstavit, aka zbrnda by z toho vznikla 🙂
@janulka5988 varit banan? Nieeee to som nepocula 😉
Inak, ja som varila len jablko a hrusku asi len 2x, neskor uz surove. Ostatne ovocie som nikdy nevarila
Ak sa bojíte dať surový, môžete vyskúšať najprv kúpiť výživku s banánom ( napríklad jablko banán). Tam je tepelne upravený. 🙂
Surový, kludne môžeš dávať aj strúhané jabĺčko...už má pol roka, pomaličky v malých množstvách zaraďuj všetku zeleninku aj ovocie....malé množstvo na prvý krát a po troch dňoch ďaľšie nové jedlo...
😀😀😀😀😅😅
jeeejda to ta co napadlo, ze varit 🙂 banan som teda este nejak varit neskusala 🙂 kludne ho len popuc a tak podavaj 🙂
Aj ja som dávala normálne surový. To by ma po pravde porazilo, keby ešte aj banán mám tepelne upravovať :D
Ja som davala od 5 mesiacov surovy do nastruhaneho jablka. Treba postupne pridavat aby ho naprvy raz nezapieklo z bananu
Taktiež som toho názoru, že tieto veci netreba nijako upravovať a keď moja dcérka začne takéto veci papať, tak jej ich nebudem v žiadnom prípade upravovať.
Banan upravovat to som este nepocula, ale tak jasne, radsej sa opytat a byt si na istom 🙂
Tam kdr su banany domace ovocie je normalne ho varit. Resp. Existuje viac odrod bananov...aj odroda na varenie pretoze surova nechuti nic moc. Len ru si myslime ze banany su vsetky rovnake 😂 a k otazke. Nie klasicky banan som nevarila. Len popucila vidlickou 🙂
@lucia147852 banán sa normálne nevari ani tam, kde je to “domáce” ovocie, asi máš na mysli plantains, tie vyzerajú ako banány a tie sa tepelne upravujú a nejedia surové, každý domorodec ale pozná rozdiel, ktorý je ktorý... pochybujem ale, že zakladateľka má na mysli plantains, s tými asi ťažko začína nejaká mamička na Slovensku prikrmy
Ahoj,uz len dodam,ze po konzumacii bananu sa v stolici babatka,mozu vyskytnúť akoby "nitky" drobne hnedaste.
Ja som si takto vystrelila z mojho muza,on uz na pohotovosť letel,ze maly ma cerviky😂😂schvalne som ho posielala prebalovat,ze co bude robit.
Zla som 😎😂
@janulka5988 určite nie..nevarit. Vždy som len pretlačila vidličkou, odkedy ma hore aj dole 2 zúbky, odhryzuje si ho sam..
Dakujem za vsetky odpovede😊😊
@janulka5988 tiez som práve hľadala, ako upraviť tepelne banán, Lebo v knihe od Bukovskeho - hned to bude anjelik, to tam tak uvádza 😮 🙈😂
My sme dávali surový (postlacany vidličkou) a zatiaľ som sa nestretla s tým,že by ho niektorá z mamičiek tepelne upravovala