Dobrý večer mamičky máte skúsenosť s týmito termo fľašami od orionu? Ktorá je lepšia? Syn má 2 roky
mame obe a ziadny problem 🙂 ta prva ma vyhodu, ze sa z nej da pit jednoduchsie, ta druha iba, ked je ten sosacik naplno otvoreny a obcas si to maly posunie a nejde mu to a potom sa jeduje a rovno kupit ak kefku na cistenie tych slamiek, lebo jasne kadeco sa tam usadza ako aj v inych detskych flasiach
Kefky na čistenie slamiek máme lebo teraz pije s fľašky umelej zo slamkou a tiež má ušká na držanie tak teda radšej tú z uškami kúpim 🙂
@denka97 keď boli moje deti malé, ešte takéto moc neboli.. no môj malý synovec má podobné.. pomáham im v domácnosti, a z môjej skúsenosti viem povedať len toľko, že ich treba pravidelne starostlivo čistiť.. nestačí umyť vnútro, hlavný je ten uzáver ak sa sa dá čo najviac rozobrať.. ono to plesnivie, usádza sa to tam po čase aj z obyčajnej vody.... a aj tie slamky .. treba to vždy úzkou kefkou vždy vyčistiť... a stalo sa už aj to, že ten "nerez" zhrdzavel zvnútra, urobili sa vo vnútri fľaše také malé hrdzavé bodky.... a to bohužial ani lacná termoska nebola....takže niekedy ani značka alebo drahší výrobok nie je kvalitný..... niečo určite vydržia, ale treba sa o ne starať... ja keby som mala teraz malé dieťa, tak to nekupujem...