Termofľaša so slamkou

mijama29
1. dec 2022

Ahojte prosím Vás poraďte kvalitnú termoflasu pre deti, ktorá netečie, aby sa dala kúpiť napr. Náhradná slamka(iné diely) a hlavne ktorá udrzi teplo v zime. Samozrejme neočakávam zázraky. Ale, keďže je to pre deti isto tam nebudem dávať vriace nápoje. Čiže ak máte skúsenosť ak tam dám cca 40 stupňový nápoj, aby to vydržalo po 2-3 hodinach aspoň vlažne pripadne aspon nestudene. Ďakujem pekne.

vmiri
1. dec 2022

My používame z Orionu, dá sa kúpiť náhradný celý vrchnák a je dobrá, netečie. Vždy treba predtým ako tam dáš čaj naliať najprv len horúcu vodu na pár minút, nech sa ohreje a malo by to ostať dlho teplé. Mne to tak vydrží niekoľko hodín.

noemi155
1. dec 2022

Tiež mame tu plechovku z orionu
Drží dobre a dlho,ale nám tečie
Vsetkym netečie a nám tečie,tak neviem kde je zrada…
Ale tak zas vždy ju mam na stojaka,tak mi to až tak neprekáža a da sa všetko kúpiť náhradné čo je úplne super

majlo1234
1. dec 2022

My mame obaja thermos flase, netecu a drzia teplo

robinka84
1. dec 2022

@mijama29 thermos,inú by som už nekúpila

mijama29
autor
6. dec 2022

@robinka84 a pre aké velke dieťa ? Dcérka má 6 rokov to je ok.. ale syn má 8 mesiacov, dokáže cucnut zo slamky a je kojený tak extra veľa nepije. Ale tak že čo vôbec …. Zvažujem preto ešte aj PURA .. tam sú rozne Náustky a môžu mat rovnaké fľaše. Nemáte skúsenosť ?

robinka84
7. dec 2022

@mijama29 mám pre ročného tu najmenšiu a cuca v pohode,ide to naozaj ľahko.tiež kojeny a ja som práveže nechcela fľašu s náustkom.starší synovia majú tiež termosku ale väčšiu.takže u nás ma každý svoju.syn ju nosi aj do školy teraz.