Prosim poradte mi termoflasu prip. termohrncek do chladneho pocasia, pre 1,5rocnu.Bud s naustkom alebo sosakom alebo slamkou. A co sa nevyleje. Citala som recenziu ze Pura so slamkou sa vylieva.. Dakujem.
Zadaj na nete XCOOL a uvidis
@durikovajana Dobre ju taketo male dieta uchopi? Nie je prihrubaa? Tusim ju ponukaju aj domace potreby Orion..
Pije sa ako zo slamky ci flasu prevratit hore dnom?
@henka80 no tazko povedat ci takmer 2rocne dieta uchopi. Treba ist do obchodu a vyskusat.
@henka80 ako zo slamky
@durikovajana ano je to individualne u deti ale ked sa nasa 11,5 mesacna dcera sama obsluzi a vie si to chytit, tak snad o rok starsie dieta by problem mat nemalo.. pardon o polroka, teraz citam, ze 1,5 rocne.. A je to baba, ta bude sikovna urcite😁
ja som už skúsila všetko od Aventu aj Tommee Tippee, aj tie nerezové,čo sa dajú kúpiť v DMke.
Ale teda, všetko tečie a neudrží teplo.
Teraz máme takúto : https://sdetmi.sk/e-shop/pura-nerezova-flasa-sp...
a som spokoná, len teda dávam na von ešte do termoobalu.
Ahoj moje deti majú túto termosku. Nevylieva sa a aj čaj udrží teplotu. Dokonca sú k tomu aj náhradné diely-ten sosak či slamka alebo ako to mám nazvať sa dá zakúpiť zvlášť. Majú cca 4dcl a 5dcl asi väčšie už nemajú. Táto stala tuším 11€. Majú aj vcielku majú alebo čo bola rozprávka krtko. Ja som sa to snažila kúpiť na nete ale nemali iba na CZ internetových stránkach a u nás v NZ to majú v domácich potrebách tak potom tam sme kupili