Syn spapal surovú ryžu

donutka99
5. aug 2022

Ahojte varila som ryzoto no mala som v miske surovú ryžu a kým som krajala meso tak syn zviedol zopár tých semienok nič mu nebude s toho ci

deti95060810
5. aug 2022

ach jaj ... nič. 🙂
či si myslíš že varením sa ryža zbavuje jedov?

syslik81
5. aug 2022

max mu bude hrkat hovienko ... alebo cinkne do zachoda

bessie12
5. aug 2022

@donutka99 neskor to skonci v záchode.... Inac nechápem co by sa mu malo akože stat ? Nic mu nebude.

dada0902
5. aug 2022

Neboj bude ok vykaka to

cacianka
5. aug 2022

Radšej pomlčím...

isis234
5. aug 2022

Surovú ryžu, od jedného zrnka/D až po 30 zrniek/D .. potom postupne o 1 uberala každý deň .... kamoška absolvovala chudnutie

mikadooo
5. aug 2022

@donutka99 Ježiš ja čítam, že syn spáchal surovú vraždu 😱. 🙈. A to len ryža... 🙂. Nič, normálne mu v brušku zmäkne a strávi ju, alebo ak nebude moc tráviteľná v surovom stave, tak ju vykaká, neboj 🙂.

abbey1
5. aug 2022

Rizoto, mäso, z toho

terez246
5. aug 2022

@donutka99 Ja môžem môjmu dieťaťu dať troška cementu a napiť vody a po návrate z ihriska máme hotový betón. Prípadne, keď nie sme na ihrisku, tak uloví nejaký papier. Už ho zjedla toľko, že ju môžem do zberu odniesť. Surová ryža by v našom prípade bola ešte dobrá alternatíva. Aspoň je to jedlo. 😂

patus_2
5. aug 2022

@donutka99 ako dieťa som mala veľmi rada surovu ryžu, jedla som ju priamo zo sáčka. Aj teraz keď varim ryžu tak občas ochutnam pár zrniecok 😅

martinka13
5. aug 2022

@abbey1 presne toto som chcela napísať

domka222
5. aug 2022

@donutka99 pokiaľ ich ZVIEDOL ako píšeš, tak má prípravu do života 🤣 ešte to bude v budúcnosti potrebovať

stellarstar
5. aug 2022

Už ju netreba predvariť 🤣
Neboj nič mu nebude. Teraz budme úprimné, koľko vecí sme prehĺtali my v detstve? A v tých časoch nebol internet a naše matky nemali MK. A sme tu 😉 nádych výdych a jde se dál ✌️

jaskolka
5. aug 2022

Ja som ako dieťa si namocila hrsť ryze do vody a potom ju jedla
Bola to maškrta

danielahamar
5. aug 2022

Vždy kostujem surovú ryžu, kt. kúpim a pri druhom tehu som sa jej nevedela dojest

svetlonos
5. aug 2022

@donutka99
Ahoj ani slak sa mu nestane. Ked varim pri malom, tam mu tiez ryzu alebo cestoviny surove do hrnca. Vari aj on. Vies kolko surovych cestovin uz schrumal 😂 ?

andreatytler
7. aug 2022

@svetlonos Aj u nas chutia surove cestoviny a ryza.🙂

svetlonos
8. aug 2022

@andreatytler 🙂 a o zabavu a vysavanie je tak vzdy postarane